ica

2008-09-30
20:46:34

vaknade "före" väckarklockan

Idag var det en sådan morgon då jag tänkte att jag var så pigg att jag vaknade före väckarklockan... Då jag tillslut var tvungen att titta efter hur mycket klockan var, så visade mobilen på halv nio. JAg skulle vara på affärn halv nio och egentligen klivit upp klockan sju...
Om man säger så här.. det var länge sedan jag var såå snabb på morgonen och jag tror inte att jag har plockat fram mjölken så fort på affärn senare heller... Kom dit ca kvart i nio och var klar med mjölken fem minuter senare,.. annars brukar jag i alla fall stöka på med den i tio minuter...
Men men, en efterlängtad frukost senare så varvade jag ner och frös som fan resten av dagen...

Men men, nu har jag vart ute och sprungit/gått lite tjusigt - intervall för nybörjare. växlade någorlunda ämna mellanrum. sedan körde jag lite gummiband + andra mag övningar tillsammans med corebollen. mycket jobbigt. Så nu tycker jag att jag har gjort mig förtjänt av lite varm choklad och kubb.. har längtat hela dagen efter en kopp varm choklad...

/Ica
2008-09-29
18:15:25

Det här med kommentarer..

Jag vet, möten med folk innebär alltid risk för konstiga kommentarer... Men vissa kommentarer är mer tanklös än andra. Förut var jag mycket duktig på dessa och har nu mer eller mindre slutat med dem.
Idag mötte jag en kund, som föresten var min föredetta svärfar tror jag det blir? syrrans pojkvänns pappa?? Nåja han kom i alla fall in och medan jag hämtar en blankett från en låda så säger han något i stil med att mitt hår liknar en vildkatt som torkat i torkskåpet i en mycket nedsättande ton och skrattar lite för sig själv medan han friskt spinner iväg i temat min hårfärg och djur... Under tungbitande tystnad skrev jag mycket fort adresser, siffror och kontonummer. plötsligt avbryter han sig förvånad och säger imponerat att jag kunde det där med att skriva blanketter. Jo, tacka fan fördet, tänker jag, jag jobbar här! Men kunde naturligtvis inte säga det.
Jag kan inte påstå att min leende var särskillt vänligt då jag var klar...
Han försökte sedan stryka streck med heltäckande målarfärg då han insåg vem jag var och låtsades intresserad av mina syskon och vad de gjorde för tillfället.

Jag undrar fortfarande om det var rätt av mig att hålla tyst om min motkommentar: Att han skulle älskas av älgkorna i Mossegarden, eftersom de gillar att slicka på flinten då de ska mjölkas... (i alla fall slickade de på de flintskalliga då jag var där på studiebesök)
Men jag antar att för affärns bästa så var dte bar att jag höll tyst...

/Ica
2008-09-28
19:47:50

Vilken helg!

Igår cyklade jag efter en inre mindre kolaps, det kändes lite bättre efter åt faktiskt. Idag har jag gått med hästar och cyklat lite till för att sedan avsluta den aktiva delen av dagen med Korpengympan.. blev sjöblöt så det droppade av ansiktet... lite äckligt men också bevis på att man (kanske har dålig kondis)  jobbat hårt. Jag är iof en sådan som blir jäkligt varm på en gång jag gör något.. men någonmåtta får det ju 'ändå vara, tycker jag.

Nu kommer snart pappa hem med älgkött som vi ska stycka och mala och paketera.... Sedan kommer jag att sooova mycket gott!

/ica