ica

2009-04-30
14:18:22

Gammal klasskamrat

Ja, jag måste ju ge lite reklam för den nystartade bloggen jag fick i mejlen idag.

SimonFearless

Han och jag gick i samma årskurs på Bergs Gymnasium och var båda kreativa Samhällare som bland annat gillade att rita och spela innebandy. Kanske kanske får jag möjlighet att säga hej till honom nästa vecka då jag är i krokarna runt Svensta igen?? Who knows?

Nåja nu ska jag ut.


/Ica
2009-04-30
14:13:43

Valborg

Nu är du ju valborgsmässoafton, va? håller inte koll på om det är ikväll eller imorgon, men antagligen ikväll som det lät på radion imorse, nu när jag tänker efter...
I alla fall. Jag har klarat av dagens Varuplock på affärn.. skar mig bara tre gånger på de förbannade kartongerna och fick världens stöt av järnburen då jag skulle slänga plastfolien (som lindas runt dem när de är fullpackade) Dent var Inte kul.
Men annars har dagen gått smärtfritt på den fronten. Tänkte nu vara duktig och börja kratta gårn lite. Bäst och börja med baksidan så man har motivation kvar då det ska krattas på framsidan. Iblöand önskar jag att vi inte hade en fullt så stor gräsmatta.

Inför Ramundberget har jag packat klart (det mesta iaf) och hoppas att jag inte gkömt något viktigt. De två tacopajerna står klara i kylskåpet och väskorna står i en prydlig hög mitt i hallen.
Det ska bli skönt att komma upp dit igen. Att få ligga i solen och mysa uppe på fjället medan man sörplar på en kopp te och mumsar på macka. Sedan plugg i husvagnen på kvällen inför omprovet i longering på onsdag. Jag tror det ska gå bra den här gången. jag vet vad jag gjorde för fel förra g¨ngen och hade redan i tisdags bättrat på dem på den longeringslektion jag bokade i Ånge. Så det känns bra. Men för säkerhetsskull har jag bokat en ny lektion samma tid på tisdag också.

Nä nu ska jag ladda iPoden med en talbok och sedan plåstra om tummarna och ge mig ut och kratta.

/Ica
2009-04-26
22:22:34

Sur

Ja, irriterad i alla fall. Nu är jag på väg upp i en mycket fin form, jag känner mig piggare och så. Och vad händer? Jo, jag känner jag har ont i halsen. Inte mycket, inte mycket alls. Utan än sålänge är det ett sådant obehag, som en knöl eller så i halsen. Men den har känts mer över dagen och jag jag fick spontant näsblod då jag satt och läste i en bok. Detta är förkylningstecken.
Det är inte så dumt att isolera sig i Kölsillre ändå, kom jag fram till i morse då jag kände raspen som satt där någonstans i svalget. hade jag inte åkt hem till mina fräldrar där i onsdags tror jag det var, då hade jag nämligen klarat mig (det var då det höll på att bryta ut hos henne).

Men annars har det varit en underbar helg med fint väder och Varmt! Jag har sett humlor, fjärilar, diversekusar, lite flyttfåglar, tussilago och andra blommor och så sent som idag skuttade en stor groda förbi övergräsmattan.. jag fick flera kort på den, men har inte tittat på den ännu. Det roliga var att vi satt där i godanro, jag och mamma bakom huset och så kollar jag upp mot svartvinbärsbusken och hinner precis se något röra på sig. Jag kollar intensivt och ser sedan en stor groda hoppa fram. Pappa och jag förföljde den sedan över halva gräsmattan innan den försvann ut på åkern.. Stackars lilla varelse...


/Ica