ica

2009-08-31
19:27:25

Energi idag

Denna dag har gått i energins tecken. Imorse var jag pigg pigg pigg och efter frukosten fick min aklasskamrater så lov att rasta mig med en promenad i skogen. I denna skog hittade jag en mängd grejer att knäppa kort på. så medan jag arrangerade motiv och var mer eller mindre ackrobatisk så njöt de andra av solen. Det var en härlig måndags mosig förmiddag. När vi blev hungriga gick vi hem och åt lunch. Så idylliskt så!!

Sedan var det dags för mer seriösa handlingar.. Har läst igenom dikt efter dikt som mina kreativa klasskamrater plitat ner och ja, jag gillar dem alla! De är så duktiga! I alla fall.. så är det lite svårare att analysera dem.. Men jag har försökt.

Men, trots diktläsande så hann jag med en timme på gymmet innan middag klockan sex. Är nöjd med min dag so far.
Nu blir det mer diktskrivande och sedan få

2009-08-30
20:47:32

Min första helg är snart slut

Ja, det är söndag kväll.. jag ar uppdaterat mig hos kompisar och väntar på att dagen håller på att ta slut.
Dagen projekt blev att ladda ner firstclass som jag ska använda på datorn. Att beställa kort pch radera minneskorten och ja.. sitta och prata. Att städa hanns som inte med.
Det har vart en rätt okej dag, lite regn, lite promenader och så en god soppa till middag!
Just nu lyssnar jag på musik medan jag väntar på att first class ska bli klar.
Kanske ska jag sitta och skriva en stund i väntan på nedladdningen?

/Ica
2009-08-29
23:43:52

Lördag

Det är helt klart dagen efter, i och för sig är det bara ca trettio minuter kvar av lördagen medan jag skriver i denna stund, det lär minska innan jag blir klar.. men i alla fall. Det är dagen efter.

Det var länge sedan jag var ute senast, och jag måste säga att det var en otroligt rolig start också. En massa prat med människor (Västerbergs internatare hade flyttat sig från skolområdet till Granliden som i fredags hade jubileum!) I alla fall, så ja, vi igen harvade igenom alla de klassiska grejerna, vad gör du? vad gör du då? var kommer du ifrån, hur kommer det sig att du hamnade här? vad tycker du om skolan so far? vad har ni gjort, har du bra klass??

Och dessa människor är inte bara i ens egen ålder, nej då, ifredags fick jag reda på att mannen som får mig att tänka på bonden Olle i byn(Kölsillre) har jobbat med det mesta och nu vill bli uppfinnare... Jag hittade jättegullig kille som hette Fredrik, men ja, jag var nog lite väl glad för hans smak.. får se vad som händer där..

Annars socialt trevlig kväll, inga pinsamheter. Allt sköttes fint för min del i alla fall. Såklart, bara för att man kom i säng vid fyra på morgonen vaknar jag med ett ryck aspigg klockan sju igen. Omöjligt att somna om.
Detta gör naturlish att det blir segt resten av dagen.. Men jag tog lite höstkort och promenerade, köpte lite mat och har sedan ägnat resten av dagen till att se på film med mina andra Internatare i vårt hus, Rättargården. (som jag först, på grund av slarvig stil på papperet trodde hette Kättargården, men vågade inte säga det till folk, efterom jag kände på mig att det var fel...)

Imorgon söndag ska jag kolla om det behövs städa på mitt kära rum. En tur med sopen kanske? ytterligare promenad och skriving om Marilyn Monroe. Sedan lär det bli mer filmtittande. Just nu proppar mina internatare i mig massa filmer som jag inte sett. och för de som känner mig lite mer, så vet ni att jag har som inte sett så mycket film, så det är inte så svårt för dem.

Nåja, nu är det dags att sova!

Godnatt, fortsatt trevlig kväll/natt eller helg, välj själva, eller varför inte söndag?

/Ica