ica

2009-02-26
22:06:28

What a Challange!

Jag förstår inte, men jag dras till jobbiga träningspass och min comeback på träningshuset var inget undantag. Challange var verkligen en utmaning. Men min tjurighet och vilja gjorde att jag härdade ut ändå. Men så roligt det var! Massa sånna övningar då man känner efter kanske tre repetitioner att det här orkar jag inte, men så gör man det ändå bara för att man är envis....
Jag upptäckte snabbt att min yoga var till mycket bra användning så flera balanskrävande grejer gick lättare bara därför. Att hitta det inre lugn som krävs för att kunna balansera ordentligt.

Nu har jag avnjutit en kopp te och hårdsmörgås. Mycket gott, otroligt härligt att få duscha och kanske får man sova ordentligt ikväll också..

/Ica

2009-02-24
14:39:59

"Det var hon du tyckte va snygg va?"

Ibland hör man smickrande kommentarer utan att göra något annat än att gå förbi. Som bekant är det ganska kul att tjuvlyssna på folk, och idag gick det bara inte att missa.
Jag mötte tre killar som antagligen gick på Minervaskolan eller något av de första åren på Boberg. De hade alldeles nyss köpt sig en varsin semla och skröt om vad gott det skulle bli att få äta en semla sådär efter lunch. O så möter de mig o tystnar. en av dem ser ganska ogenerat på mig och släpper inte blicken alls.
När jag gått förbi dem och fortsatt att gå i min takt några meter hör jag en av dem säga: "Det var hon du tyckte va snygg va?"  till svar kom ett lågt mummel/mutter, så jag hörde tyvärr inte vad den andra killen svarade. Men en liten kul vardags händelse som får en att sträcka lite på halsen och tänka, klart jag är snygg, fattas bara annat!

Sedan undrade jag hur de egentligen kunde ha sett mig förut. För jag är inte i Ånge särskilt ofta, och går då oftast omkring då alla skolelever borde ha lektioner... men, tydligen har han iaf sett mig minst en gång förut.

/Ica
2009-02-22
00:52:33

Varför fastnar det?

Ikväll har jag avnjutit min första melodifestival deltävling för iår, jag råkade ju missa de första då jag var i England och sedan på väg hem från den gröna ön.
Vad tyckte jag då? Förutom att programledaen verkar ansträngd och verkar ha någonsorts prestationsångest efter att ha tagit över efter Luuke så tja, inte så tokig.
EMD var (oh, vad jag sviker mer än hälften av allt i min musiksamling nu) inte så tokig, Det såg ju snyggt ut med de där käpparna... O sedan lill tjejen som gick vidare sjöng bra, så ja, det var bra finalister.. De till andra chansen då? De två killarna i rött var ganska avspända och hade kul på scen, så de är godkända. BWO hade (Fan, nu vrider hela musikmappen sig i victor så han får ont i magen) en bra låt i år, eller ja, bättre än vad de brukar ha i alla fall... Och de såg inte så (säg något snällt nu) eh, konstiga ut den här gången. (puh, jag klarade mig!!)
Men, va fan! Han som typ hade maffig bakgrund, vad var det han sjöng? Alla är bättre än mig, eller var det du är bättre än jag? den var sumpigare än madonna wannaben och hon som hade världens största kjol, velvet va? Jag fattar inte, en otroligt inte så bra låt och vad händer?? efter att man hört rerfängen en gång så kommer man på sig med att nynna med?? Man riktigt känner ända ut i hårtopparna  hur dålig låten är(där ser ni, metall låtarna, blir äcklad, så det så!), hur man riktigt ryser och försöker skaka av sig tonerna och det där som kallas sång...

Sånna gånger förstår jag varför vissa länder har med pinsamt dåliga låtar i Eurovision, för de fastnar... befolkningen har blivit hjärntvättad med den trallvänliga låten, eller att man vaggas in i bastonerna, eller vad det nu kan vara... Och sedan skyller de ifrån sig med att de inte tar ett dugg seriöst på eurovision? nej nej nej, det tror inte jag på.


Men nu gott folk, dags att sova.. min dator håller på at braka ihop, så jag kan ändå inte vara kvar mycket längre. God natt!
/Ica