ica

2009-05-31
21:32:17

Sommarvärme och städning

Denna helg har gått i städningens tecken. Mamma och jag har tagit oss ett rum i taget som vi sedan storstädade noggrant. Ganska seg syssla, men det blir ju trots allt fin efteråt. Idag hade vi även mormor här, som gick omkring som en milt sagt förvirrad fågel. Men men, vår rasande städning gick vidare och avslutades med att skura verandan, Nu e den jättefin!

Sommarvarmt har det också vart den här helgen. Härligt verkligen. En försmak på vad sommaren förhoppningsvis har att erbjuda. Denna hektiska helg har också anlagt tempot på de kommande två veckorna. Det kommer bli hektiskt. Inte på jobbsidan, verkligen inte. Nej, på den sällskapliga biten. Nu är det exmenstider, vilket gör att jag på torsdag tar tåget ner till Jönköping och ska gratulera Syrran. Sedan blir det hem och göra sista förberedelser på oväntad släktträff veckan efter plus att det ev ska komma några som inte är släkt, vilket jags er framemot. Men, jag misstänker att pappas syskon kommer att ta gammelstugan så att jag inte kan inhysa mitt folk där.. Nåja, det finns en husvagn också(som ett annat syskon med storsannolikhet kommer att ta..) Så hel plötsligt vet jag inte om vi kommer att ha plats för några extra personer..
Jag fullkomligt hatar att inte få klara besked om något. Att inte veta exakt vilka som kommer och vart de kommer att sova någonstans.. För om det är något, nog fan händer allt på en gång...

Nåja, nu är det snart måndag opch jag lär åka ut i skogenigen. Men det är iaf inte mycket kvar nu. max 20lådor till(á 135plantor/låda) vilket i alla fall känns som massor.
Träningen den här veckan blir nog som den blir. Hinner antagligen inte med träningshuset den här veckan.. får se helt enkelt.

/Ica
2009-05-30
23:16:32

Dagen efter

Event i Ånge. Nu är det iof nästan två dagar sedan Kulturnatten och Urkulfestivalen gick av stapeln i Ånge centrum. Stor scen fanns det, scen på medborgarhus, scen på mittlandia, scen på öh, tror dte heter knutis??(Total dissar detta ställe sedan de slutade med á cart och nu endast serverar pizza/kebbab mm) hade också ett litet framträdande på minimal scen. Corroded (med min gamla musiklärare som sångare) Singerade och spelade på shell, deras scen var på en ganska normal stor släpvagn, inte så glamoröst.
Men, med friskt humör efter en dag i skogen (satte 5lådor!!) så gick jag o mamma o kollade in det nya stället i Ånge, minns inte vad de hette, men de hade goda pizzor iaf. Sedan kollade vi på diverse lokala artister.

Mindbuzz hade häftigare namn än sångare. Vissa av publiken såg ganska bortkommen ut då de stod och lyssnade, medan andra släppte loss en aning. Sedan blev kvaliteten bara bättre på den stora scenen på torget. Men en kulturkväll består av mer än musik. Så vi kollade in ungdomarnasgraffitti utställning. Vi kollade på tant och man med gittarr som sjöng hellre än bra.
Men efter det blev det bättre. Linedance och sedan lite häftigare dans av träningshusets tjejer. sedan blev det ännu mer musik ute på torget innan vi for hem halv tolv.

Det var lugn festival, vad jag såg hade inte ordningsvakterna särkilt mycket att göra. Jag blev förvånad faktiskt, jag trodde inte att det fanns så mycket Ångebor. Men både på pizzerian och på torget var det säkert 100pers, utspritt på mittlandia pch medborgarhuset + knutis så var det säkert 100till. Jamena, vet en ångebo att det finns en värld utanför fönstret efter klockan åtta på kvällen? Har man vart ute förut på kvällarna så ser man inte någon alls, bara de som går hem från någon träning eller är ute och går med hunden...

/Ica