ica

2009-11-25
14:54:20

Nystart

Underbart skönt just nu, i denna stund. En helg som kom med avslöjande och så vänds saker upp och ner. Till det bättre. Hur ofta händer det? Helt jag vet inte jätteskönt. Ica har laggt undan ytterligare ett filter och är numera mer Ica än någonsin här tidigare. Nu skulle gamla kamrater känna igen mig ordentligt. Härligt är vad det är.

En annan härlig grej är att mitt diktskrivande igen har tagit fart. Idag under en författardag, då gästande författare kom och pratade, läste och en speleman från trakten(som visade sig vara vår datatekniker) spelade gammal musik i från trakten... En mysig dag helt enkelt.
I detta kom inspiration och virriga tankar i stridström som krävde nedskrivning. Jag skrev ned dem och resultatet blev fyra korta dikter. Rätt abstrakta saker, åt minstonne tre av dem, den fjärde handlar för mig klart om ett flygande väsen... De andra förstår jag inte riktigt, inte ännu i alla fall.

Nu väntas en körkväll då det kommer att tränas på luciasånger, förj o, nu ska jag vara med i mitt trejde luciatåg någonsin sedan jag började skolan då jag var sju. (de på dagis/lekis räknas inte, då var ju alla lucia)

Detta gör att jag tvingas inse att det ju faktiskt inte är långt till jul, och att det är ännu kortare tills December börjar. Insåg idag att November nästan är slut. Var tog november vägen??


Nu renskrivning!

/Ica
2009-11-23
11:55:55

Härligt härligt

Fast det småregnade så var det mycket skönt att ta den där promenaden med springande inslag. Har smått träningsvärk efter badmintonspelande igår, vilket inte blev bättre av det här, men mer fördelning av det onda kanske?
Om bara ena hälsenan hade hoppat över att haka upp sig.. Nåja, får sträcka ut den under dagen.


Börjar bli lite dålig på bloggfronten känner jag, men det kanske blir bättre?

Ny vecka, nytt block. Nu ska det pysslas med film. Har nu sågat sönder Spiderman 3s inledning och jämfört den med ungefär Skildavärldar, OC eller någon annan tvserie... Varför inte toppmodel? Tillbakablicken sedan ger mer tvserie känsla, i ochg för sig...

Bara för att tog jag istället en annan Marvel film som exempel för bra öppning. Ghost Rider. Där händer det faktiskt något i början... i jämförelse med spiderman...

Nåja, nu ska jag svida om till mer lämpliga lunchkläder!


/Ica

2009-11-20
15:05:44

Fredag

Det är Helg nu alldeles strax.. härligt!!

Har inte så mycket energi, men det går att låtsas. Orden är en skrivares verktyg och den kan konsten att låtsas... Däremot hade det varit kul att ha haft enrom energi och tycka att det var just så härligt med en helg. Det som hållt mig uppe den här dagen är tacopaj. Jag ska äta tacopaj till middag och längtar efter att få ta första tuggan. Jag har sparat på den hela veckan så jag skulle få god middag idag.

Vill skruva fram tiden lite.

Annars lugnt. Har lagat mina tjocksockar!

/Ica