ica

2009-09-30
22:46:18

Sjung min fågel, annars gör jag det

Jag har ingen fågel, så jag fick sjunga själv, men jag var inte ensam. Idag var första träffen för skolans egen elevkör. Större delen av deltagarna var i och för sig dramapedagoger, men det är undantagen som bekräftar regeln, så jag och två till representerade tre olika program. trä, självskänsla och skrivarna...

Måste säga att det här med att sjunga i kör är något speciellt, det blir en helt annan atmosfär som jag gillar mycket. Och jag kände att jag inte hade släpt loss sångmässigt på mycket länge vilket gjorde att jag gladeligen sjöng kanon med de andra och verkigen gick in i sångerna. Men känn din begränsning, än sålänge kommer Nu grönskar det inte bli min första singel.

För att sedan forsätta denna musikkväll kollades det på Singing in the rain för att sedan snacka bland annat musik på mitt rum där det också lyssnades på en del goa Oldies...

Nu vill jag sova för att sedan ladda upp för morgondagens gästlärare Oskar Hanska som är en föredetta elev till skolan och är svensk mästare på Poetryslam. Spännande ska det bli! Sovmorgon fick vi också, sova till åtta blir skönt, börjar inte förrän vid tio. Så det blir en luuugn morgon.

/Ica

2009-09-29
17:17:12

Flytt på grund av innebandyklubb(a/o)r

det beror på hur ni vill ha det. Innebandyklubbor eller innebandyklubbar. Saken är den att det kommer att pågå en innebandycup i Sandviken snart och gissa vilket hus som lovats ut till sportfreaken?? Jo, Rättagrården (och längan, men där bor inte jag)

Detta innebär att vi som bor här måste flytta på oss. Vi ska tillfälligt kvarteras in i andra internathus och trängas och svettas med massa människor. Iof höjs vår standard massor på detta tillfälliga byte, men O så jag inte vill flytta på mina grejer...
I samma veva ska det även tapetseras om i våra rum så jag ber till valfri gud att tapeterna i mitt rum kommer att vara lika trevliga som de är nu. Nog för att det är värsta egentligen fula gröna minitulpaner på gräddvit bakgrund från 70-talet. Men de är charmiga. Och jag misstänker att mina spikar jag hänger upp handduken på ovanför dörren kommer att försvinna..

Måste komma ihåg att säga det till han som målar om att jag vill ha dem kvar...

Nä nu är jag hungrig!

/Ica
2009-09-29
17:11:59

Härligt texttalk idag

Det var flera bra texter idag(inklusive min egen) Feedbacken var i princip bara positiv, en i gruppen sa något i stil med: Jag förstår inte vad den handlar om, men den är så härlig att läsa så jag tycker inte det är viktigt här. Den var kul att läsa!
Så sa iof nästan hela gruppen, så öh, det blir nog en sammanfattning istället. Det kändes jättebra, eftersom jag då jag skrev klar texten inte var ett dugg säker på dess kvalité, men som med tiden växte i mina ögon och efter det här känns allt jättebra. Tack såmycket för alla snälla ord! Jag hoppas jag gav er lika mycket tillbaka:D

Annars var texterna överlag mycket bra den här veckan, även de vi inte diskuterade i vår grupp. det kändes som att klassen verkligen tog i från tårna då de skrev och använde hela sin förmåga och fick ut ett snyggt, repigt, glänsande mörkt resultat med massa vilja och attityd. Nä jäklar vad jag höjer min klass till skyarna, men jag gillar er, så de får ni ta!

/Ica