ica

2010-02-25
18:00:48

Alien

Alien var inkastet på prosablocket. Tanken var att vi skulle på något sätt utgå från filmen och sedan skriva en prosa text på ca 1½sida. Jag fick igen upp min gamla idé om en vakt på sin runda på ett rymdskepp, som ser en hund glida förbi fönstret utanför... I samband med att ett skepp har flugit in och landat i skeppet (Sån flashig ingång/docka/garageliknande hall grej som typ Starwars eller liknande...) så blir det problem med den port som stänger igen efter skeppet. Denna vakt blir då dit komenderad för att undersöka saken.. och hittar då en hund som rätt mosad ligger där och hindrar luckan från att gå igen helt.
Får se om det är det här jag kommer att skriva om.. annars var jag rätt blank i huvudet under tiden jag såg filmen.

Men nu är det middagsdags.


/Ica
2010-02-22
09:24:49

Redovisningsvecka

Idag är det en av de stora inläsningsdagarna för projektredovisning. Det är tänkt att åhörarna ska komma med smarta frågor eller nyfikna frågor i ala fall på de olika projekten som är film och poesi. Alla manus är nu utskrivna vilket blev en saftig bunt nära hundra sidor. Duktigt jobbat klasskamrater! Jag älskar funktionen dubbelsidig utskrift.... Tänk om våran lilla skrivare ävenkunde häfta de olika manusen också?

Nåja, ska fundera krng redovisningsfrågorna och fundera vilken dikt jag ska läsa för klassen och skolan sedan...


/Ica
2010-02-20
08:34:53

God morgon snövind, dags att vila nu

För jag ska in till Storvik igen nu efter frukost och vill inte använda dubbla mössor!

Okej, ska strunta i det dåliga vädret, ignorera det som ett persienntäckt fönster. Ser det inte. Känner istället ömmeheten längst bak till vänster i underkäken där en visdomstand sakta spettsar mitt tandkött och tränger ut. veck i kinden hakar fast på den jäkla udden och kläms åt, jag biter mig konstant i kinden... Inte kul.

Något annat som inte var kul var att under en veckas tid göra backup på min två kameror. Men nu har jag virituell backup på både Cameron och Lillasyster... Nu är det bara lite strökort kvar att föra över. Känner mig riktigt duktig ! Bara för det får jag popcorn till melodifestivalen ikväl!!

Nu vill jag ha frukost.


/Ica