ica

2010-03-31
07:47:35

Dagen P

Inget stopp, men packadag idag. Det är tänkt att jag ska fundera på vad jag ska ta häifrån för gott och vad jag annars ska ha med mig. Min förhoppning är att jag för en gångs skull ska ha mindre grejer med mig tillbaka hit till Västerberg, istället för en ännutyngre väska vilket så ofta har blivit fallet. Jag har förberett lite genom att redan i helgen vika ihop och lägga grejer i väska som jag ska ta hem, så en vis del är redan packad. Men i eftermiddag blir det mer.


Annars vad har hänt denna morgon? Klockan är inte ens åtta? Jo, kass sömn och trötta ben gjorde att jag tog en extra vilodag idag. Istället har det arbetats på text nu sedan klockan kvart i sju. Rätt skönt faktiskt.


/Ica
2010-03-28
14:29:01

Melody A.M.

Just nu håller jag på att fylla i ännu en vit fläck på min musikkarta. Jag upptäcker Röyksopp alldeles för fullt just nu. håller på att ta mig igenom Albumet Melody A.M. och det går bra. Det går mycket bra faktiskt. Gillar det skarpt.
Röyksopp har tidigare passerat och intagits av mina öron, men då endast på radio, men nu äger jag två album av dem och jag är förtjust!

/Ica

2010-03-28
00:00:48

Medveten om

Fredagen gick i rörelsens tecken för min del och idag fick jag känna på sviterna efter det. Allt började med halvtimmes cykelpass plus lite core träning. Pass två var promenad till Alborgen utanför Gävle (för de som känner till Bodaborg, så var detta ett mycket liknande ställe) Banor indelade i rum, det ska kluras, krypas, aktas för lasrar och sensorer. åla, tänka runt frågor och gymnastiseras... Det är det sista som känns så bedrövligt mycket idag. Det känns i armar och sidor efter att ha låtsas vara både hängande helikopter och mission impossible tjej och kravlat runt ribbstolsliknande grejer...
Med träningsvärken blev det då inte svårt att stitta stilla och vara duktig då det ändå var regndroppar på fönstret utanför.

Har nu skrivit om stackars Anita som blir hittad på ett café av en man hon kallar Kostymnissen. Det som händer är att den lokala maffialiknande gruppen i storstan vill ha en ny okunnig transportör. Hon passar perfekt. Utan pengar, men vill ha. Han erbjuder bra betalt mot att köra väskor och tvättpåsar kors och tvärs...

Ska bli kul och se vad klassen tänker om det.

Nåja, dags att sova.


/Ica