ica

2013-08-31
09:03:11

Hej Lördag!

Idag har jag en mycket lång dag framför mig, men det får gå. Det blir en kul avslutning så då spelar det innte så stor roll. När denna dag är klar är halva jobbhelgen över och då blir det söndag och roliga träningspass igen. De ser jag fram emot. Men för att visa lite hur jag kände mig imorse så tänkte jag visa den här gulliga rävungen som jag och pappa väckte bryskt vid åttatiden förrut i sommar:
Den låg ihopkurad och sov i morgonsolen på en avtagsväg. Det blev en tvärnit och ut med kameran! Den här lilla vännen gjorde då min dag och jag pratade med alla om den. Den får göra min dag idag också.
 
/Ica
2013-08-30
11:32:51

Det är tydligen fredag

Jag har en "Sen dag" framför mig och har unnat mig att inte göra något alls. Jag har lite nördigt njutit av att ligga i sängen och njuta av en sorts trötthet som man bara kan få då man dagen innan utförde ett tufft styrkepass. Jag vaknade vid sju ändå, men vägrade kliva upp före nio. Istället konstaterar jag att det är skillnad. Första pumppasset körde löjligt slut på mig, det andra utfördes med träningsvärk mer eller mindre. Igår gick jag igenom passet lite lite lättare. Samma tyngder men ändå en mikro skillnad. Lite bättre teknik tror jag? Och kanske en liten gnutta starkare. Det är kul att tänka i alla fall.
En annan skillnad, jag vaknar inte med en stel kropp, bara lite trög och trött. Stor skillnad.
 
Det är kul att märka av framsteg.
 
Nu ska jag bruncha klart och göra det sista och sedan är det dags att gå.
 
Ha en skön fredag!
 
/Ica
2013-08-26
10:05:38

Snart slut

Nog blev det en promenad igår. Den promenaden blev längs en skogsbilväg och sedan tillbaka via motionsspåret. Såklart höll jag utkik efter godsaker och hittade årets sista hallon och blåbär. Solvarma bär är nog bland det godaste som finns, även om blåbären var en aning övermoget vattniga...
 
Men det är fortfarande gott.
 
Lingon däremot är inte så goda att äta som de är direkt i skogen, men som sylt till maten så kan man äta sig fördärvad... Lingonen i min skog håller som bästa att mogna det sista just nu. Bara ut och plocka!
Röda och fina är de.

Men lingonsässongen kommer med hösten, så nu är det snart slut på alla godsaker i skogen. För nej, jag äter inte svamp. Knappt att jag tuggar i mig champinjoner. Jag har aldrig förstått tjusningen med svampsås. Ingen som lagt märke till att de ofta luktar konstigt?
Svamp fanns det såklart också gott om längs stigen. Men de är svåra att få till på kort. Inte ens kameran vill fokusera ordentligt på dem.
 
Nu blir det tur till affärn och sedan förberedelse för jobb ikväll. Nu har det börjat, även för mig.
 
/Ica