ica

2013-07-30
20:03:47

Med en kopp te

Oj oj, växlande väder ute.
Just nu. Hopkurad med kopp te och filt i soffan. Lyssnar på det blöta ljudet av bilar som kör förbi utanför. Det låter tungt, plaskigt och grått. Tittar ut en sväng och ser regnblanka tak och en pil som växer som bara den. Tur att det är någon som uppskattar regn.

Nej, jag sitter inne. Försöker sitta stilla och inte tänka på träningsvärken som lägrat sig i kroppen. Det drar överallt, men så var den nya step up passet hysteriskt också, roligt, snabbt och jag ramlade inte över stepbrädan då vi skulle hoppa fram och tillbaka. Tog det sista ur bålen med en timme coreträning efteråt. Somnade gott sedan.

Det kommer jag nog göra ikväll också. Men först bokläsning! Hann in på biblioteket igår och del två av De utvalda stod i hyllan. jag högg direkt!

/Ica
2013-07-28
14:24:59

I en skog nära mig

Det blev en springtur den här helgen också. Någon skulle cykla, någon skulle greja med saker på gården jag ville ut. Ut i skogen.
 
Det blev till att improvisera. Allt vad träningskläder var i Ånge. Skor. Vad skulle det bli för skor? Hittade mina läderkängor, mer för vinterbruk än springa på sommaren. Fast lätta var det ju?
 
Upp och iväg för min hatadeälskade grusväg. Det är skillnad på kängor och springskor, men jag tog mig upp och fick min första belöning:
Varma mogna hallon. Precis så att de släpper ifrån busken. Söta och riktigt goda. Med hallon i magen så passade jag på att förlänga turen och brakade in i skogen. Fart och fläkt. Parera alla gropar, hoppa över stenar och daggvåta lövruskor, ljung och gräs slår och river mot benen.
Och när det blev jobbigt igen, tja då hittade jag mer att äta:
Visst är det lämpligt med kängor i skogen. Stödet runt fotlederna var värdefullt, men komfortmässigt så är det riktigt stor skillnad. varmt, stumt, klumpigt.
 
Nu blir det till att kratta gräsklipp då två klippare puttrar runt gården just nu.
 
/Ica
2013-07-25
09:13:38

Morgonpromenad

God morgon!
När det är 17 grader varmt vid halvåtta tiden så känndes det inte helt fel med en promenad.
Det blev en timmes promenad, så nu känns det inte lika illa att stänga in sig på ett kontor resten av dagen. Jag har fått lite solsken ändå.
Men, nu blir det gott med frukost och sedan är det dags att gå.
 
Ha en skön torsdag!
/Ica