ica

2013-05-29
12:48:00

På hemmaplan

Det är alltid skönt med en promenad, men då den görs längs vassnäsvägen så är det lite mer njutningsfullt.
Efter frukost så snörade jag på springskorna och i med lurar i öronen och iväg. Första biten joggades igenom favoritskogen där jag kan varje sten. Bara att få känna den mjuka stigen under skorna och den friska skogsluften gav extra krafter! Dessutom luktar det gott. Det är något helt annat än att springa genom Ånge då det doftar Comfort sommaräng istället för de blommande häggarna!
Sedan ut på vassnäsvägen och i maklig takt joggades det till Eldnäset. Skönt slitit i lår och rumpa. Gårdagens pilates har satt sina spår. Då prickade jag alltså några muskler rätt.
Istället för att titta på hundskit får man efter denna väg se blommor i vägkanten, mjuk mossa mellan tallar, vattenblänk bortanför lövridån och en hel massa insekter och fåglar.
 
 
Det är minisemester i Kölsillre.
 
/Ica
2013-05-21
20:37:25

Pustar

Helt plötsligt är det sommar. Maj är slut snart och Danmark vann Eurovision, men hade det inte varit lite kul med Finland?
 
Själv sitter jag och ser tiden rasa förbi. Men, även om allt vad husligt pyssel har stått i stå, så har jag hunnit med Moove. Och utmanat mig. Njuter av att det liksom kryper i fötterna, att snurrtån ömmar och att benen är tunga. Det är andra gången jag var på Aerobics på tre år eller så? Sjukt länge sedan sist i alla fall och jag hängde med, hjälpligt! Mäkta stolt. Igår körde jag zumbapasset från helvetet. Varmt så att det började lacka i ansiktet Innan vi ens börjat skaka rumpa! Sedan blev det bara varmare. Men jag tog mig igenom och kom ut på andra sidan som en blöt trasa. I dag var det något bättre.
 
Har dokumenterat de första löven på björkarna och tänkt kväll efter kväll att nu, nu kan jag kanske ..? Å så kommer man i håg att matlådan är ju inte klar till imorgon? Snart kan jag köra en jämförelse på löv i början av maj med hur det ser ut nu i slutet av maj... Det är en idé det med.
 
Nåja, nu ska det hittas på roligt mönster på naglarna och sedan läggdags.
 
/ica