ica

2013-09-30
15:41:38

Hej måndag!

Det är måndag och jag läser bloggar. Det har varit en "halv" jobbhelg så det känns bra. Det tog slut fort. Ser fram emot en ny träningsvecka på Moove, som jag tjuvstartade (eller hur man vill se det) med zumba + en timme styrka igår. Jag ökade på en av vikterna och kan nog sjustera upp på vissa andra också. Kul, men tyngre.
 
Bland alla nagellack och böcker så hittade jag tips om sida. Studentkrubb.se. Massa enkla recept för lite pengar. Många är anpassade för en eller två portioner, vilket passar även när man inte är student, men själv i hushållet.
Såklart snygga bilder som gör att allt ser jättegott ut, så jag blir jättehungrig. Så hungrig att jag började koka dagens soppa lite tidigare. Just nu förkokas broccoli och linser för att sedan mixas innan spenat i lämplig mängd med lite majs, smör och mjölk tillsätts. Möjligen att jag får en bit vitlöksbröd till?
 
Vill ha!
 
Sedan hopp i träningskläderna igen för Bodystep och kanske core efteråt?
 
/Ica
2013-09-25
21:14:00

Ett sånt där ryck igen...

... Som att komma på att man ska göra backup på dubbla minnen och sedan sortera filerna efter år, för det var tydligen inte gjort sedan innan. Mitt ordningsinne som hoppar in ibland, sparkade bakut. Sedan att ett gäng filer var skapade ett och samma år, men representerade små texter skrivna under 4 år gjorde bara det hela intressant.

Jag tränar inte varje kväll. Ibland gör jag nödvändiga helt meningslösa saker också ...

Det jag kan konstatera är att jag kan uttrycka mig i ord. Få ut mina tankar och sedan "bli av med dem", eller i alla fall inte tänka så mycket på dem. Dagbok har aldrig varit något för mig, men inoffeciell "blogg" typ spara på datorn, det har tydligen fungerat utmärkt ända sedan 2006. Wordpad och word har varit och är fortfarande en av mina bästa vänner.

Nu är det läggdags. Väckarklockan står på 4.30 imorgon. Huga!

/Ica
2013-09-22
18:06:00

På stationen

Sittandes på en tågstation. Väntandes på tåg. Hård träbänk. Lite kyligt. Regnmolnen ute har blåst bort och istället skiner en höstsol som knappt värmer alls faktiskt.
 
En fantastiskt hård träbänk, eller/och så har jag för liten rumpa. Folk kommer och går. De står, de går, de såsar runt med väskor, pjäxor, läxor? En del kanske.
Det glos i stora skärmar, det glos i mindre skärmar som går att hålla i handen. Jag är omodern som skriver på ett riktigt tangentbord på en bärbar laptop som Inte är en MacBook.... Hopplöst ute. Fått en konstig blick, trots att den har ett fin mönster med prickar. Jag och min dator Pasha.
 
Kanske ska man ge förslag på djurtillåtna avdelningar även i väntsalen?
 
För att distrahera bort lukten av surblöt hund så har jag en av de sista höstrosorna fångad på bild:
Bonusen är humlan som är på väg att sätta sig på en av rosorna. De doftade ljuvligt. Mycket ljuvligare än hunden.
Tack för att mediaspelare finns och att det går att lyssna på podradio i dem. Sommar i P1 varvas just nu med P3´s´Institutet och P4´s Ordalaget.
 
/Ica