ica

2014-12-31
12:09:00

Gott nytt år!

Imorgon är det 2015. Det kommer att ta tid, som vanligt innan det sätter sig i fingrarna. Precis som det tar lång tid innan fingrarnas autoskrivande förstått att det är en ny månad. Imorgon blir det nytt av båda.

Har det varit ett bra år då? Jag har haft den skönaste sommarsemester jag upplevt hittills. Att ha semester på sommaren känns fortfarande lite exotiskt. Det är fortfarande fler jobbande somrar än lediga och den fullträff av semesterperiod var otrolig. Tre veckor med 25 grader varmt nästan varje dag, strålande sol och badande nästan varje dag. Jag njöt och fotade hela sommaren!

Träningsåret har också varit bra. Min balans som varit helt okej har blivit ännu bättre och jag har börjat bygga upp en helt ny sorts grundstyrka och rörlighet i leder. Det är jättekul

Läsningen har legat på två-tre böcker i månaden i genomsnitt, vilket jag tycker är helt okej. Jag har hittat många bra böcker och det är kul.

Bloggandet? Jag har varit mer aktiv än på några år och visat mer bilder i samband med inläggen. Jag har varit mer regelbunden med några av de teman jag tycker är roligast: böcker och mat(soppor) och funderar på att införa fler.

 

Nästa år då? Mer läsning, mer utveckling i träningen, mer utforskande av nya soppor. För det är så himla gott och enkelt med soppa.

Jag har planer att kanske visa mer av den nailart jag pysslar med lite då och då. Inte varje vecka kanske, men lite då och då. Jag vill också lära mig att fota dessa konstverk bättre. Min lägenhet är mörk och lamporna ger inte rätt sorts ljus, så det blir en utmaning att få till.

Jag har också tankar att få med träningen mer på bloggen, men då jag mer eller mindre vägrar att själv synas på bild, så … tja, jag får klura på det.

 

Nä, mer årskrönika/nyårslöften än så blir det inte.

Gott nytt år på er!

2014-12-29
21:37:19

Crazy härlig nyårsmanikyr!

Lite deppig att min förkylning verkar försöka Ta Om. Näsan är mer snuvig och hela jag mer ruggig! Men, jag har druckit ingefära med citron hela dagen och tagit det så lungt det har gått på jobb och hemma. Och när förkylningsdeppen hotar att krama om med en kall stixig filt så behöver jag muntra upp mig med något. Har sett liknande nailart på ett par bloggar där ute och bestämde mig för att testa själv med mina sheer tints från OPI.
 
Sagt och gjort! Här har vi den. Och det var riktigt kul att dutta på och blanda de skira topplacken med varandra för att få till lite snygga övergångar och nya färger.
 
Här är de lack som användes ikväll.
 
Jobb imorgon också och sedan en ledig nyårsafton. Skönt!
 
/Ica
 
2014-12-26
21:19:11

Skulle bara låna om en bok

... Och när jag inte hittar biblioteket som favorit på datorn så ramlar jag in på en sida med gratis e-böcker. Laddar ner en bok och kan inte öppna den på grund av brist på passande programvara... googlar runt lite till. Hittar lämpligt program. Installerar det. Provläser. Laddar ner ett par e-böcker till... Är noga med att läga sidan som favorit.
 
Kommer sedan ihåg att jag skulle ju låna om ett par böcker. Hittar till inloggningssidan. Gör den som favorit. Skriver fel lösenord/person nummer två gånger och lyckas sedan låna om böckerna ...
 
Det är annandag jul. Huvudet är fullt av kakor och julmust. Det är tänkt att jag ska jobba imorgon. Rösten har tagit sig det mesta efter förkylningen, så jag antar att det är dags nu. Vad jag förstår så är det fredag idag. Men med julledigt och sjukdagar så är det ingen ordning på varken dygnsrytm eller koll på veckodagar. Ibland är de improviserade julaftnarna de bästa, och så var det i år också. Det blev så bra det kunde bli med rådande omständigheter. Hoppas ni alla haft en likabra jul ni också.
 
En sista tomte innan julen är slut?
 
/Ica