ica

2014-01-29
21:16:47

Dans mot huvudvärk

Den där spänningshuvudvärken som tynger ner strax över vänster öga så pass att det nästan är svårt att se. Som en kil som för varje minut hamras djupare in i huvudet. Vatten hjälper inte.
 
Men middag och en timme zumba gjorde susen. Det är snart slut på januari och jag känner att jag har kommit igång skönt med träningen. Inte de där dubbelpasskraven, utan det får bli efter dagsform. Hur har det gått idag, hur mår jag, vad orkar jag? Och blir det vad det blir. Med framsteg. Skönt.
 
Nu ilar det lät i lårmusklerna vaderna är lite slö. Magmusklerna krävar. Det gick bra idag. De nya låtarna har börjat sätta sig och stegen kommer innan jag hinner reagera. Det är roligast av allt.
 
/Ica
2014-01-28
16:23:55

Oj oj!

Nu händer det grejer. Tvär le kan man väl säga. Bloggen är tillbaka i mörkt färgschema. Den fick vara ljus ett tag, men trivs liksom inte med det.
Måste säga att det har hänt lite grejer i blogg.se's designhjälp. Nu kan man ju till och med ändra och se resultatet utan att alla ska se ens misslyckade experiment innan man är nöjd. Det var ju trevligt.

/Ica
2014-01-28
11:19:44

Ledigt var det här!

Idag är jag ledig hela dagen.
Jag har lediga kläder.
Lediga sysslor
Lediga tankar
Enda planerade punkten är att få kroppen mer ledig ikväll genom pilates.
 
Apropå ord som känns konstiga (Apropå kvalar in högt på den listan direkt, utan grundlig analys). Ledig är ett sådant ord. Säg det, tänk det, sätt in det i alla dess olika betydelser. Ledig från jobbet, lediga och bekväma kläder, ledigt boende, ledig och singel (och några betydelser till, men det blev så konstiga meningar).
Som den här: Lediga leder leder frammåt längs leden. Kan man också skriva så här och få ungefär samma betydelse: Rörliga leder tar dig frammåt längs (t ex) (skid)spåret.
 
Konstiga ordlista: Soja, apropå och ledig.
 
Svenska är ett roligt språk. Hur kan man inte tycka att det är kul och leka med det?
 
Det snöar ute. Det blåser. Det är faktiskt inte så kallt. Måste jag gå ut då?
 
/Ica