ica

2014-06-29
20:12:34

Ute igen


Regn regn regn regnig söndag idag. Läst ut bok igen, druckit te i mängder och lyssnat mig salig på onerepublics nya Native album. Så roligt att hitta något nytt och falla pladask över det!

Plaskigt var det också på en något oväntad promenad tidigare ikväll. Regnet höll på att avta, mina ben sparkade rastlöst under bordet. Lika bra att gå ut en sväng. Med regnjacka så blev det endast rask promenad. Mer lyckligt lyssnande på musik och kanske del fölskutt... Regnigt, kvavt, svettigt, kippande skor. Men skönt ändå.

Ha en skön söndagskväll!
/Ica
2014-06-26
09:17:00

Ett nytt I-landsproblem

Det här med prislappar och andra etiketter på ISBN-numret. Biblioteken gör det på rutin, böcker på specialpris sätter dit dem mest för att markera att det är det priset som gäller. Men det sabbar scanningen till min virituella bokhylla. Streckkoden blir fel. Istället får jag knappa in numret, om den går att se. Eller skriva in bokens titel, författarens namn. Inte svårt det heller, om det råkar vara en populär bok. Men har författaren skrivit många böcker som översatts till flera språk så försvinner min version i mängden.

Sätt lapparna någon annanstans snälla.
 
/Ica