ica

2014-03-29
12:59:16

Tussilagolördag!

Vaknade med tanken att en promenad är nog bra innan kvällens jobb. Solen bad om att jag skulle komma ut och det var hela 12 grader varmt ute! Så på med skorna, sköna lurar i telefonen och iväg! Trots en träningsvärk som gjort att jag knappt kan sätta mig på en stol på ett vettigt sätt de senaste dagarna, så var det väldigt skönt att få komma ut och röra på benen. Kravlöst den här gången också. De första passen skall bara vara kul, inget annat. Fötterna studsade fram och jag började springa.
Tills jag fick syn på dessa raringar som lyste ikapp med solen.Och jag har inte gjort ett dugg åt bakgrunden. Det var verkligen sådär grått och dammigt i den slänt där dessa blommade så vackert. Jag var bara tvungen att stanna och titta på dem. Det har blivit vår i Ånge också.
 
Och vem hade rrott att en reklammössa skulle vara så skön att springa i? Men den kom i från Åre också och de om nåra borde veta hur man gör en mössa som andas, men inte släpper in blåsten. Himlen är galet blå idag.
 
Ha en skön lördag!
 
/Ica
 
2014-03-27
17:01:17

En blomma till mig!

Vi har små kort på jobbet där vi fyller i våra motionshalvtimmar och är med i lotterier om roliga saker. Allt för att motivera hälsan. Men för att ytterligare göra det roligare att fylla i ett sånt kort så har jag lovat mig själv att få något extra varje gång jag kryssat i fem rutor. 
Igår fick jag kryssa i den femte rutan i den rad jag påbörjat, så idag fick jag något.

Den här gången fick jag blommor.
Så idag har jag fina blommor, ledig torsdag och solsken som faktiskt värmer! 
Nu blir det fler belöningar i form av spenatsoppa och styrketräning.

/Ica
2014-03-25
10:55:00

Godmorgon tisdag!

Min goda föresats slog in och jag gick faktiskt ut imorse, fast jag hade kunnat ligga kvar ett par timmar till. Halv åtta var promenadkläderna på och jag förundrades igen av att springskor är så sköna att gå i. De går nästan åt en. Soligt, ganska spänstigt och oväntat många andra som också tog sig en morgonpromenad eller springtur!
 
Jag kände för en kravlös promenad där jag kunde stanna upp om jag ville och det gjorde jag. Avslutade rundan med att omväxlande gå på tå eller häl. Knän och fotleder har varit lite vresiga på sistone, så nu fick de en omgång!
Som sagt det var promenad med en del lek idag.
 
Solen skiner fortfarande, vinden har inte kommit igång ännu och jag har fortfarande någon timme eller två kvar innan det är dags att jobba!
 
/Ica