ica

2014-10-31
15:00:00

Halloweennaglarna!

Jag är riktigt nöjd. Jag har inte använt dekaler särskilt mycket. Jag har inte testat watermarble tekniken för att få det sådär snyggt bubbligt/krackelerat förut heller. 
Men jäklar så bra det blev! 
Såklart gjorde jag allt lilatonat. Och det blev ett härligt dramatiskt resultat.

/Ica
2014-10-31
11:17:19

Godmorgon fredag!

Riktigt fredagspeppad idag, trots jobb till 22.00 ikväll. Min tanke igår var att det skulle svettas i gymmet imorse, men med den soliga morgon med frostklädda buskar och gräsmattor så ville jag bara ut istället. 

Med spring i benen gjordes det diverse balansövningar och styrkegrejer som fick rumpa och lår att klaga. Så jag är riktigt nöjd med den mixade promenad som blev.
Nu är det dags att se över kvällens matlåda och göra klar halloweennaglarna!

/Ica
2014-10-30
12:52:00

Läser just nu - Fang Girl

Så här inför Halloweenhelgen så passar väl lite vampyrparodi?

Xanthe vaknar upp och slår huvudet i kistlocket. Tydligen hade hon dött och blivit begravd utan att hon märkt det. Och det verkar dessutom som att hon blivit en vampyr. Allt hon någonsin läst och sett på film verkar passa in på hennes situation.

Föräldrarna blir lite förskräckta när hon först provar att ringa hem och sedan faktiskt knackar på, men föräldrarna visar sig vara det minsta problemet. Det är en rolig bok, den driver med vampyrens olika sidor och nej, dessa kan inte gå i dagsljus, trots att Xanthe läst Twilight.
 
Det är en rolig tokig bok, men intrigen trasslar till sig på vissa ställen, så den tappar en del på slutet. Men en helt okej bok, en bladvändare som går riktigt fort att läsa.
 
/Ica