ica

2016-05-31
18:05:10

No stress


Jag skulle kunna gå på pass, jag skulle kunna gå ut o gå, men jag börjar med middagpå balkongen så får vi se. Knäna är fortfarande ordentligt slitna med ömmande knäskålar, så den här veckan får de bestämma takten. 
Nu njuts det av mannagrynsgröt med mängder av kanel, varm sol och lugn kväll! 

/Ica
2016-05-30
13:46:00

Återuppstånden ur träningsbubblan

Det är måndag, det är fint väder och det verkar fortsätta. 
Med tunga ben och tillfredställt sinne kom jag hem i från Åre igår. Kropp o knopp har utmanats i dans och yoga. Men jag var också på en del föreläsningar om kost och vad som faktiskt händer när man äter -både fysiskt och psykiskt.

En av höjdpunkterna var helt klart Glow in the dark yoga. Förutom fantastisk instruktör och bra upplägg på yogapasset- så blev det helt enkelt magiskt med färger målade på armar, ben och ansikten. 
 
Sedan vädret. Jag hade räknat med kallt och regnigt, men detta var vår eftermiddag:

Försommarvarmt och strålande sol, den bästa uppmuntran som går att få!
 
Nu ska jag leva på detta så länge det går. Jag är riktigt nöjd med helgen!
 
/Ica
2016-05-29
12:30:00

Ica målar Techno Manifesto

Det här är ett roligt lack. Idag blir det indie och Cirque! Dagens vårspralliga lack heter Techno Manifesto och jag tycker både namn och färger visar lite av den energin som kommer när naturen sprudlar fram blommor, gräs, löv och pollen.
 
Härliga Cirque och Techno Manifesto är som ni ser en multikrom med ganska metallisk finnish. Den skiftar fint mellan mörk till ljusgrönt. Och när det ljusa gröna tar slut, så kommer rosalila toner som i skuggor mörknar tjusigt.
Cirque är ett indie märke med ovanligt tunn konsistens, men ändå bra täckning. Det kan ibland lukta starkt av lacken, men det går över fort när det härdat. torktiden är okej.
l
 
När man tittar på flaskan så är det knappt att det går att se att det är samma nagellack,
 
/Ica