ica

2017-04-12
12:45:00

Ica målar Lady Wizard 5042

Det är lakritsens dag idag! Så egentligen borde jag göra en nailart med rött och svart, för hallon & lakrits är en av mina favorit kombinationer på godis när jag nu äter det. Men, det blir inget med det. Det är närmligen en vår som dundrar in utanför fönstret och Hololacken är vårens lack tycker jag. Man blir så lyrisk när regnbågarna börjar lysa upp av vårsolen.
Inte för att dessa bilder sett någon vårsol, men vi kan ju låtsas. För även om det var kul att Depend gjorde en holografisk kollektion, så är det inte de bästa regnbågarna heller. Lite försynt sådär. Dagen till ära så orkade jag med att googla fram lackets verkliga namn, förutom siffrorna som står på flaskan. Denna svarta halvbesvikelse är Lady Wizard. Nu kör vi!
 
 
De flesta hololack går att skrämma upp till rejäla regnbågar med en kraftig blixt. Det hjälpte inte på Lady Wizard. Ingen sniken blixt får henne att blomstra. Jag vet inte vad som får det att blomstra. Men det var i alla fall lättmålat. Det rann en aning ner i nagelbanden, men täckte på kring 3 lager.
 
 
/Ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: