ica

2017-04-09
12:56:00

Ica målar med Essie Silk watercolors

Mitt i allt aprilväder så har det blivit söndag igen och det är dags för en ... nailart igen. Den här hade kanske passat perfekt i februari och hemskheterna där, men jag målade den vid ett senare tillfälle. Kanske återkommer den i en jobbig månad längre fram.
 
 Nåja, det var inte lackens fel. det behövs träning helt enkelt.
 
Vad är då detta? Underlack så klart, sedan börjar Essieäventyret. Enligt instruktion så målade jag först med Essie White page. Ett av de hemskaste vitaktiga lack jag målat med tror jag. Det blev strimmigt, den var tunn och blaskig i konsistensen och täckte väldigt dåligt. Fick använda 3 lager bara i grundfärgen.
 
Sedan har vi det lila No Shrinking Violet, rosa Love Sheen och det gula Muse Myself. Det gick ut på att måla lager på lager, så jag härmade mönstret på bilden och tycker inte alls att det blev likt. Jag tänker inte visa så ni kan jämföra.
 
Det som är lite tråkigt, förutom att färgerna inte alls blandade ihop sig som jag tänkte mig, var att White page skiner igenom nära nagelbanden. Det shippar också väldigt fort. Det lossnade stora bitar ute vid tipparna redan efter andra dagen. Jag är van att de flesta lacken håller i alla fall 4-5 dagar. Även om Essie är ett stort märke, så är de sällan spännande och sitter alltid jättedåligt på mina naglar, oavsett vad jag har för underlag och hur väl jag förbereder naglarna. Det är lite trist.
 
Men här är de då. Mini flaskor:
 
/Ica
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: