ica

2017-04-03
12:00:00

Måndag igen

Jag har haft en riktigt kul helg i Vemdalen. Men jag har lite svårt för det där drickandet och se andra dricka bara för att. Stugan som vi hyrde hade en badtunna med en helt värdelös uppvärmningslösning, så trots en heldags eldande, så blev det knappt varmt. Men istället så fanns det en helt ljuvlig bastu med utsikt ut i dalen. Så där höll jag till. Så mycket skidåkning blev det kanske inte. Men jag tog mig ut själv på lördagen när jag behövde en lugn stund.

Jag kan inga spår i Vemdalen och jag hade lämnat ryggsäcken hemma. Så istället drog jag iväg åt ett slumpvis håll och åkte ett tag tills jag kom till ett vägskäl. Där funderade jag igen och hittade ett spår som ledde upp på berget. Opistat, men helt okej. Det var ett skönt sätt att åka skidor på. Ingen planering, inget mål, inget prestationskrav. Bara skidåkning efter lust och dagsform.


Helgen avslutades som instruktör då jag hade yoga- och pilatespass på moove. Riktigt skön nedvarvning på helgen. Nu blir det lite plock innan det är dags att jobba och börja den här veckan påtiktigt.


/Ica

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: