ica

2017-04-20
12:12:00

Nämen kan man lyssna i mobilen också?

Jag vet inte vad det är med mig. Ibland är jag så anti nya grejer. Men jag gillar ju ljudböcker. Jag vill kunna lyssna i mobilen, men har förut traglat med att låna ljudböcker från Biblioteket, kopiera i datorn och föra över dem till mobilen. Oj så bökigt. Sedan fick jag ett erbjudande med 3 månader gratis på Storytel tidigare i vår och då, tja var det ju lätt att testa.
 
 
Jag är nöjd hittills. De böcker jag har velat lyssnat på har funnits att lyssna på. Jag som aldrig läser deckare, lyssnade på en följetong på 10 delar där det var övernaturliga inslag. Den var rätt okej och ibland riktigt obehaglig och stundvis äcklig.
 
Just ny lyssnar jag på A hitchhikers guide to the galaxy. Oväntat? Nej, inte direkt. Jag har länge tänkt läsa om böckerna, men det har inte blivit av. Så nu lyssnar jag på dem på engelska. Vilket har gått alldeles strålande. Jag kan böckerna nästan utantil på både svenska och till viss del engelska, så det var en lämplig serie att börja med när det gäller att fräscha upp engelskakunskaperna tänkte jag.
 
Jag har blivit en riktig podlyssnare efter att jag skaffade lila hår, redan innan jag gjorde en del av det orange, så tog hårtvätten sin tid och jag kunde avverka några avsnitt per gång. Nu tar det jättelång tid att tvätta håret, så mina poddar började ta slut. Så att komplettera det med ljudböcker var helt perfekt!
 
/Ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: