ica

2017-04-19
13:46:07

Östersundsvisit

Ja, det blir kanske inget nagellacksinlägg idag. Möjligtvis om jag köper något. Min ledighet fortsätter och jag har dragit till Östersund.


Igår simmade jag hela dagen på Storsjöbadet och fick ett onödigt tråkigt i tryck av deras relaxavdelning. De informerar dåligt om vilka regler de har där och därför blev det såklart missförstånd. (Dörren in dit ser ut som en lagerdörr dessutom) så jag blev tillsagd, inget konstigt med det. Men tonen var onödigt kort, och de informerade fortfarande inte om vad som gällde. Men jag beslutade att jag nog badat klart ändå och gick därifrån. Jaha, bu har jag klagat här också. 

När jag var ute och sprang i måndags, så upptäckte jag att mina lurar blivit glapp. Plötsligt lät det endast ljud i högra örat. Dessa lurar har jag sprungit med i flera år, så det är nästan på tiden att de går sönder.

Jag har varit väldigt nöjda med mins Koss-lurar. De har varit smidiga, haft bra ljud, sitter ganska bra på huvudet och varit lätta att ta med i väskan. Men i dessa bluetooth-tider blir jag galen på att sladden satt i varsin lur. Trassel.

Nu har jag beställt ett par nya som jag hoppas mycket på. Nu blir det en liten shoppingrunda innan jag åker hem igen.

/Ica

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: