ica

2017-02-28
12:00:00

Annat än soppa

Det är tisdag, det är fettisdag och det är sista februari! Det firar vi med en riktigt god semla!

Imorgon är det första mars och bloggen går tillbaka till det normala. Det var faktiskt lite uppfriskade det här, kanske kör ett liknande tema en annan gång. 


Ät en semla till nu och ha en god tisdag.

/Ica

2017-02-27
12:36:00

Vad är detta för mellanmål egentligen?

Jo, visst är det fint på bild. Men det är ju inte gott?

Jag gjorde sånna där bananpannkakor som alla pratar så mycket om. Men nej, Inte gott alls, förutom frukoten då. kiwi är gott och nektariner är gott. Denna frukost/brunch/lunch/mellanmåls grej är då inget för mig. Då föredrar jag riktiga pannkakor istället. Men då har man testat då. Nej tack.
 
/Ica
2017-02-26
12:36:00

Ica målar Norska flaggan

Det är äntligen sist asöndagen i februari, ni kan inte ana vilken lättnad det är! Jag avslutar med en rätt ful hyllning till Norge och skämskudden är verkligen i topp idag.
 
Idag hoppas jag verkligen att det är tanken som räknas, och inte resultatet. För hur blev det här, egentligen?
Ja, det är rätt färger i rätt ordning, men resten, det är ju bara... skit. Varför kunde jag inte bara ha gjort ränder som på tummen och ringfingret? varför kunde jag inte ha gjort vettiga korsande linjer som det är på den riktiga flaggan? Nej, lite skeva och sneda kors, det är ju säkert snyggt någonstans... Den här har också varit med på bloggen för ett eller två år sedan på Norges nationaldag. Jag tänker inte länka dit.
 
 
Det här är förresten en sådan rödfärg jag inte tycker om. En sådan där tomteäckligröd. Det röda är Mavala - Bordeaux. Det blåa är en blandning av Depend metallic - 4047 och Ciaté - Knee highs. Slutligen är det vita Mentality - White Opaque.
 
Det är några hemska dagar kvar av Februari. Sedan kommer härliga våriga Mars! Som jag längtar!
 
/Ica