ica

2017-07-09
12:28:00

Ica målar pond med glitter

Idag blir det tjejigt värre! Rosa och lila med glitter! varje 10årings dröm kombo. Eller typ. Ja, jag fick det resultat jag ville ha. Jag fick mina idéer i målad form, men jag är ändå inte helt övertygad om att det var en Snygg Manikyr, så att säga.
 
Om man tittar någa på de rosa naglarna, så ser man att de rosa har två lager av silverfärgade fjärilar. Effekten hade blivit större om det under lagret varit mörka, kanske till o med svarta. Det kan jag testa en annan gång.
 
 
När jag plockade ihop alla nagellack för att fota vilka jag använt, så insåg jag att det använts 9 olika nagellack, förutom under och överlack.
Vad användes alla dessa till? Jo. grunden på alla fingrar är det smått gudomliga OPI - Silver canvas, det och A-England camelot är mina toppfavoriter i användbarhet. Så värt pengarna och jag sitter och funderar på om det kankse är bäst att köpa et till innan det försvinner ur sortimentet.
 
Sidospår. Om vi börjar med de lila naglarna. Så har jag sedan använt Essie - No Shrinking Violet över nästan hela nageln och sedan OPI Color Paints - Purple Perspective för att få till en snygg gradient eller ombre. OPIs är det mörkare av de två lacken. Sedan har jag använt Silver Canvas igen för att stämpla på ett sirligt mönster. På mönstret har jag målat samma kombo No Shrinking Violet/Purple Perspective för att sedan använda de två lila glitterlacken Color Show - Purple Dazzle och H&M - Purple Glitter längst ut p tipparna. över det ännu lite till av No Shrinking Violet/Purple Perspective. Klart!
De rosa naglarna går lite i samma stil, men här upptäckte jag att jag inte riktigt hade samma möjligheter att tona ner färgerna utan att det blev jättehopp... Så på Silver canvas har jag målat med IsaDoras - Pink lemponade. Sedan har jag stämplat fjärilar med Silver canvas. På detta är det målat med OPI Color Paints - pen & Pink och duttande längst ut Depend Holo fantasy - 5038. Detta var ett försök att skapa lite djup i alla fall. Gick sådär. Ännu ett gäng fjärilar stämplades på samt att det silverglittriga Rainbow Honey - Cosmic Dawn duttades på tipparna. Sedan ännu mer av Pen & Pink och då var den klar, om jag minns rätt.
 
Tada! Här är hela högen.
 
/Ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: