ica

2017-06-12
21:45:10

Godkväll

Trots regn så har jag varit på ett ovanligt gott humör idag så till och med mina arbetskollegor bad mig dämpa mig. Ovant men kul. En av anledningarna var att jag kunde gå på kvällens zumba. Det var varmt, fuktigt, men väldigt roligt! Nu gör det och lite andra pass sommarlov. Själv har jag avslutning med yoga och pilates. Sedan kommer jag tillbaka när min semester är slut senare i sommar.


Men jag har också haft en skön helg med lugn träning där jag provade på nya pass som jag eventuellt ska börja med till hösten och på söndagen blev det ett 2 timmar långt äventyr i skogen där jag försökte följa en lokal rutt i appen Endomondo. Hamnade på ett hygge med rivsår på benen. Så jag följde min egen väg istället. 

Men det är ju också med rys i kroppen som jag tänker tillbaka på förra helgens träningsevent Workout Åre. En av höjdpunkterna var Glow in the darkyoga. Självlysande färg som lyses upp av uv-ljus. En fantastisk yogainstruktör som anpassar musik till härliga och dynamiska yoga positioner.

Sedan blev det självklart flera danspass och ett par föreläsningar. Jag fick en ordentlig feeling på lördagens Bodycombat, roligt att luftboxas och sparka högt. Jag längtar redan tillbaka till nästa år. Jag känner mig hemma på Holidayclub i Åre!

Här är en sv helgens viktigaste insikter:

Ha en bra vecka! Snart, alldeles snart är det semester!


/Ica

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: