ica

2017-06-04
12:06:00

Ica målar med egna dekaler

Det är söndag och jag har skrapat fram det sista i mitt arkiv. Detta är en riktig cooling. Jag höll på länge med blev så nöjd! Det är fler verktyg än lack som använts denna gång. Jag är så nöjd att jag visar både höger och vänsterhanden! Det är inte ofta det händer.
 
 
Vad är då detta? Jag experimenterade lite och målade egna dekaler på mitt silikonunderlägg. Jag använde China Glaze Unpredictable och A- Englands Camelot. Strulade runt lite med färgerna och lät dem torka. De skulle torka helt och hållet.
 
Under tiden målade jag alla fingararna med A-England - Camelot. När dekalerna torkat och naglarna härdat någorlunda, så pillade jag loss en dekal i taget klippte till den på ett ungefär. Målade på ytterligare ett tunt lager av Camelot och placerade sedan dekalen på nageln. Lite pilligt, men med detta resultat så var det het klart värt det. Det hela toppades sedan med Seche Vive.
 
En hållbar manikyr, på grund av alla lager. Jag fick många komplimanger för den här och jag kan absolut tänka mig att göra något liknande igen.
 
 
/Ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: