ica

2017-06-11
12:52:00

Ica målar till galamiddag

Det är söndag igen och imorgon påbörjar jag min sista jobbvecka innan semestern. En del av mig har inte fattat att det är semester snart, medan en annan del bara längtar efter att få sitta i solen och läsa, springa i skogen utan hets och fota fjärilar dagen lång.
 
Förra söndagen den här tiden så satt jag i en ångbastu på Holiday club i Åre. Det var sista dagen av årets roligaste event och jag hade en enorm träningsvärk som blommade ut mer och mer i kroppen. På måndagen kändes kroppen som ett vrak, det var ingen idé att ens försöka hålla upp en pigg fasad, alla jag mötte sade att jag såg trött ut. Trött, men lycklig och öm precis överallt. Så mitt bloggande har inte varit med på att göra listan den här veckan. Jag har knappt lyft ett handtag mer än nödvändigt. Men träningslusten finns där, bara mina knän repat sig lite mer så vill jag ut igen!
 
Men, under den här helgen så hölls också en traditionsenlig galamiddag som gärna får landa i ett maskeradtema. Vårt gym valde att klä ut os till gudar och gudinnor. Vi såg helt fantastiska ut och var ganska ensam om vår utstyrsel. Så vi stod ut i mängden helt enkelt. Jag gick all in och målade glittrande guld på tånaglarna och såg ut såhär på händerna:
 
Tyvärr lite rörelse oskärpa, jag målade klart det sista bara en timme innan tåget gick till Åre på fredagen, så det här med finlir var inte att tänka på vid fotograferingen.
Men vad är då detta? Jag börjar med de guldfärgade naglarna; grunden på pek-, lång- och lillfingret är A-Englands Holy Grail. På lill fingret har jag stukit över med A-Englands She walks in Beauty, vilket ger den nästan lite grönaktiga nyanser med glitter i rosa.
Pek- och Långfingret är sedan stämplade med H&M - Copper.
 
Tummen och ringfingret har fått Copper som basfärg och sedan har jag stämplat med ett guldlack från Born pretty store. Det hade inget namn eller ettikett på flaskan och jag orkar inte googla, mne det ska vara gjort för stämpling och jag tycker det höll vad det lovade ganska bra. Ska använda det fler gånger!
 
Och här samma manikyr fotat med blixt.
 
Och här är dem: Holy Grail är ett guldlack med djup som jag gillar. Likadant med H&Ms Copper. Ska använda dem mer tror jag, om jag kommer ihåg...
 
/Ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: