ica

2017-03-25
12:39:00

Ett favoritfoto på en lördag

Det är lördag och det är jobbhelg. Det är även våffeldagen, somjag inte riktigt förstått mig på. I flera år har jag varit ganska skeptisk till våfflor. De är ofta torra och smakar ingenting, eller sega och smakar nästan ingenting?När det kommer sylt och grädde på, så smakar det sylt och grädde, men inte så mycket annat. Så jag är inte så intresserad av det. Då är pannkakor godare.
Det har blivit lite bättre, nu äter jag våfflorna i alla fall. Men det smakar ju bara av det man har på.
 
Men, jag får inga våfflor idag. Så mitt favoritfoto idag har inget med våfflor eller ens mat att göra.
 
 
Det är väldigt sällan jag knäpper kort på solnedgångar. Även om de är fina, så är det ett så vanligt motiv. Även om det kan vara en färgsättning att jobba med och experimentera med, så tja. man har ofta annat för sig den tiden på kvällen. Eller dagen beroende på årstid. Det här är en kväll i juni. På väg hem efter en middag. och just den här solnedgången är inte så spektakulär, men ögat leds in i bilden över vattnet, hukande under molnen och upp till bergen i bakgrunden. Det är en bild att vila blicken på. Sedan är det lockande att börja fantisera om sommaren nu i slutet av mars. Semesterveckorna är antagligen redan spikade och diverse planer börjar ta form.
De varma härliga sommarkvällarna när kvällsbrisen mojnat igen, knotten flyger i små svärmar som man nästan alltid cyklar in i längs vägen. Luften är mjuk mot benen och fåglarna tackar för dagen.
 
Det är sommartid imorgon. Bara en sån sak. Värmen är påväg.
 
/Ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: