ica

2017-03-17
12:09:00

Fredagsfavoriten

Det är fredag och det är dags för ännu en fredagsfavorit. Ibland vill man läsa något som är helt utanför sin egen box, eller sina egna boxar. Och får man då ha lite kul samtidigt så är det ett plus.
 
 
(Klicka på bilden så kommer du till bloggen)
 
Idag ska jag tipsa om en blogg som uppdaterar då och då. Och det är en tidvis sanslöst rolig blogg. Den har nischat in sig totalt och benhårt på fula vinylskivor. Hur många kan det bli? Jättemånga. Och de är jättefula. En tioåring skulle fixa snyggare omslag i photoshop idag än dessa omslag. Allt från att bilderna ibland inte ens är fotade med skärpa, så är det dåligt ljus (Skaprt, svagt, konstig färg...), frisyrer - jag skulle kunna skriva massvis om frisyrerna som förekommer i denna blogg. Eller, det som man kanske får syn på först:
 
Kläderna.
 
Vad i hela världen har de på sig? Varför verkar det vara så svårt att få en lagom stor skjorta? Varför är alla byxor för små?
 
Gå in på Katastrofala omslag någon dag när det behövs lite uppmuntran, eller när det känns som att de i din närhet har tvivelaktig klädsmak. Ett par omslag senare så har ditt perspektiv garanterat vidgats och blivit mycket mer tillåtande, för det kan knappast bli värre än såhär. Det här omslaget är också snanslöst fult.
 
Om ni haft en skitvecka, så låt Herr Dryck muntra upp med några goa vinylomslag!
 
/Ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: