ica

2017-03-15
12:30:00

Ica målar Big Bang

Åh, hipp hura för min födelsedag! Det firar jag med ett riktigt panglack! Detta kan lätt kvala in på favoritlistan. Det är Dance Legend som gett ut detta lättmålade och helt fantastiska lack! Dags för bilder!
 
 
Big Bang är lika fantastiskt som namnet är stort. Jag har försökt att fånga alla Big Bangs skepnader och jag tror jag fick med de flesta! Det här är ett multicromt lack med lätt holoskimmer och det var värt varje liten krona plus frakt.
 
 
För säkerhetsskull målade jag Big Bang över min kära vän A-England - Camelot. Det krävdes tre tunna lättmålade lager för att framkalla alla nyanser. Torktiden blir då i längsta laget. Jag fick måla om mina tummar en gång. Men det gör ingenting. Allt är förlåtet för jag fick så mycket tillbaka.
 
 
 
Som sista bilden visar, så är detta ett lack som ser likadant ut på naglarna, som det gör i flaskan. Det är ju inte alla lack som gör det. Men i flaskan kunde jag inte ana den övriga färgprakten som sedan visade sig. Kan man bli lycklig av ett nagellack? Ja, ibland kan man faktiskt bli det.
 
/Ica
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: