ica

2017-03-19
12:49:00

Ica målar guldig gala

Vi avslutar veckan med en manikyr som jag hade på en jobbfest i höstas där vi skulle inviga vår nya arbetslokal. det var ett firande i två dagar med media och VD-stab på besök ena dagen och öppet hus för allmänheten och galafest den andra dagen. Jag var riktigt nöjd med dessa naglar. För mig var det ovant att låta svart vara så framträdande. Jag gillar inte att ha för mycket svart på naglarna, utan vill ha mer färg. Så guldet är en nödvändighet.
 
 
Vad är då detta? Den här nailarten är signerad A-England, nästan i alla fall. OPIs Golden eye är den guldiga basen på tumme och ringfinger. Ingen överraskning med Camelot som den svarta basen och mönstret på det guldiga.
Det guldiga stämpelmönstren är A-Englands Holy Grail nya versionen. Det är ett guldlack, som jag faktiskt blev en aning besviken på. Varför då? Jo, det var skirare än vad jag trodde, för A-England brukar inte vara skirt. Det hade inte lika bra stämplingsmöjlgheter som jag tänkte mig. Men resultatet på naglarna blev bra och jag är och var jättenöjd. Jag fick många komplimanger också, vilket alltid är kul.
 
Här har vi dem!
Ha en bra söndag!
/Ica
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: