ica

2017-03-29
12:59:00

Ica målar Street Magic

Nu kan det vara så att jag visat detta lack en gång förut, för jag hade tydligen en dublett av detta. men lacket har en så fantastisk grönfärg, så det struntar jag i.
 
 
Det här är ett äkta layeringslack. Det ser ut som grön dimma för sig själv. Kankse borde man göra en omvänd pond av detta. Silvrig eller inget underlag alls. Och så lägga lager av Street magic och ett svart mönster? Måste testas!
Nåja, Street magic kommer ifrån Indie märket Girly bits. Det mer eller mindre ska läggas över svart, det till och med beskrivs när man köper lacket. Så jag använde A-England - Camelot. När man målar ett lager av Street magic så anas den där läckra grönheten. Då väcks en sorts upphetsad eufori om vad händer när man målar ett lager till, samtidigt som det är snyggt med bara ett lager. På bilderna har jag två eller tre tunna lager.
 
I solljus och blixt så väcks den där glöden från guldigt grön till nästan en mossig grön. När solen går i moln, så vilar den där glöden och istället kommer en nästan blåaktig skogsgrön fram.
 
Hade jag bara sett flaskbilden på Street magic, så hade jag kanske inte vågat köpa det. Nu är många webbshoppar så kluriga att de äntligen listat ut att bra samplebilder från till exempel bloggar säljer ett lack mycket mer, för då ser man hur det verkligen ser ut...
 
/Ica
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: