ica

2017-03-26
12:30:00

Uppföljning på nagelvårdsprojektet

Vi fick en rätt bra start idag. Det är sommartid, vi har sett några gulliga pingviner. Dags då att se hur naglarna mår. Ibland så känns det ju som att allt ser ut som det alltid har gjort, tills man tittar tillbaka och insåg att det ju inte alls är likadant längre. Och mars var den första uppföljninsmånaden förra året. så hur såg det ut då? för jäkligt. faktiskt. Jag förstår att jag började med det här. och ändå var jag inte så himla missnöjd över mina naglar då, för ett år sedan. Men nu är det en väldigt stor skillnad. jag tänker inte lägga upp så hemska bilder en gång till. Ni får klicka här istället.
 
Jag kan bara konstatera att det lönar sig att sköta om sina naglar. Det ger resultat. mend et tar tid. Allt ifrån att sluta använda naglarna till precis allt, till att smörja in dem, olja in dem och fila dem vid behov. Jag gillar vanan att göra oljebad för naglarna. det är bra för mitt mobilberoende. Det går inte att fippla med mobilen med vattenoljiga fingrar.  Nåja nu till dagens bilder. Idag visas nybadade, oljade och insmorda naglar och nagelband. De har fått serum och behandlingslack.
 
Vi börjar med högern. Som jag är rätt nöjd med, förutom akilleshälen långfingret. Och även om jag fick den att vägxa ut extra mycket, så gick den också av extra mycket. Så nu är längden tilbaka till ruta 1. Som vanligt. Inbillar mig att skadan som är på kanten av den nageln ändå blivit bättre med tiden.
Jag bara väntar på att tumnageln ska gå av. Den har en spricka som går tvärs över hela nageln. Sprickkanten har precis lämnat det stället där nageln släpper ifrån huden. Eller vad man säger? Även ringfingret är lite slitet längst fram.
 
Vänster handen? långa jämna naglar, jämna kanter ända ut till tippen. Nästan inga sprickor alls. Förutom längst ut på kanterna på pekfingret. Tummen var nära att spricka upp i hörnen, men där lyckades jag fila bort orosområdet i tid innan det spred sig längre in i nageln. Jag kan inte klaga någonstans just .
 
Jag glömde visa hela arsenalen som används vid en sådan här spatimme. Ska försöka komma ihåg det till nästa gång.
 
 
/Ica
Kommentar:
2017-03-26 @ 13:39:18
#1: JUNITJEJ

Jag borde bli bättre på att sköta mina naglar. Mina bärgar inte hålla utan shellac eller akryl.

Svar: Så kan det också vara. Jag har turen att naglarna är ganska starka, bara de slutar att skiva sig. Härdande lack fungerar inte för mig tex. Då smäller de av.
Ica

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: