ica

2017-03-20
18:16:59

Vårdagjämning!

Det är måndag och vårdagjämningen. Det våras för sommartid och längre dagar. Men inte har vi fått finare väder för det. Jag tror det rullat in en försmak på aprilvädret där solen från i helgen blev till snöstänk som stundtals mest liknar regn. Men jag tittar hellre på födelsedagstulpanerna och drömmer mig bort till gröna gräsmattor och fågelkvitter.
 
Det var en oturshelg denna gång där jag drog på mig någon typ av skada i ena vaden under det pulspass jag höll i lördags. Mitt i ett hopp så kändes det som att högra vaden gick sönder. Jag har inget bättre ord för det. Det både högg och krasade och sedan kunde jag inte vicka på foten eller trycka ifrån med det benet längre. Kan ha blivit en sträckning eller en liten muskelbristning till följd av överbelastning. Men jag vet inte. Så länge jag inte behöver hoppa så kan jag gå ganska hyggligt. Men att dansa zumba kändes som överkurs ikväll. Där de flesta av stegen är mer eller mindre på tå. Jag hade sett fram emot dagens pass, men inser att det är dags att vila, när jag till och med har svårt att sitta på huk med tyngden på den onda vaden.
 
Så nu känner jag mig lite vilsen. Middagen är äten och sedan har jag en helt fri kväll. Nog går det att komma på aktiviteter, men det är lite ovant.
 
Ha en bra måndag kväll!
/ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: