ica

2017-05-31
12:22:00

Ica målar Pink lemonade

Nämen oj, en neon. Det är ganska ovanligt i mon samling. Jag har liksom inte dragits till den här färgskalan. Och det gjorde jag väl inte nu heller. jag köpte den, för att jag tänkte testa Isadoras chrome Powder lite senare. Här har vi inte särskilt snygga Pink Lemonade!
Det är kanske inte ens en neon, bara en skarp färg...
 
Det finns liksom inte så mycket att säga om själva lacket. Det är en skir historia som behöver kring 3-4 lager innan någorlunda täckning uppstår. Det syns fortfarande vart nageln släpper från fingret på de flesta naglarna och det stör mig.  Det var rinnigt i konsistensen, som skira lack ofta är. Så det blev en ordentlig nagelbandsrengöring...
 
Något jag tänkte på var att det här borde funka till en pondmanikyr. Andra färger bör synas ganska bäl under. Silver eller svart. Tål att tänkas på. men hemskt hemskt är det! Jag trivdes inte alls i färgen utan grejade med annat så fort som detta hade torkat någorlunda...
 
.... Men visst är det lite somrigt och för tankarna till godis. Men för en som inte är lockad av godis, så blir inte det en lyckad association det heller.
 
 
/Ica
2017-05-30
12:58:00

Veckanssoppa

Äntligen går det att äta middag utomhus, när solen visar sig. Efter en tjejmiddag fick jag spenatsoppa över. Så det var bara att värma och göra en knäckemacka till.
 
Det är inte riktigt min vardagasvariant, men nästan. Istället för nudlar, så kokade jag upp lite brocooli och mixade det till en pasta. När spenaten kokat till sig, så klickade jag ner brocoolin och gjorde klart det sista.
 
 
 
Tjejerna åt i massor med sked i ena handen och en bit vitlöksbröd i den andra. Hellyckad middag. Det bevisar att ens egen vardagasmat, kan bli exotiskt och gott för en annan. Perfekt!
 
/Ica
2017-05-29
11:37:51

Solig måndag

Helgens jobb är avklarat och det är en underbar måndag med sol och mild vind. Det känns riktigt bra att vara ledig idag. 


Morgonen började med en härlig promenad färjan också sprang några korta sträckor för att det kändes så bra. Jag kände av en viss träningsvärk efter yoga och pilates igår eftermiddag. Det blev en höftböjarspecial som togordentligt.

Dagen kommer att fortsätta i en härlig anda då jag ska klippa hår och bättra på färg om en timme ungefär. Sedan är det dags att påbörja packning till Workout Åre på fredag. Årets roligaste event!


Ha en fin måndag!