ica

2017-05-18
12:14:00

Ica målar Ambrosia

Det må vara Norges nationaldag, men jag målar inget speciellt till dem i år. Utan istället kommer en goding från Cirque. Dagens lack Ambrosia är ett brunrött holo som är något svårflörtat men tjusigt ändå.
 
 
Först såg mina naglar ut så här, sedan på ett par dagar så gör de inte det längre. Nu är det korta stumpar som vi får tillfälle att läsa om på söndag. Jag undrar fortfarande vad som hände?
 
Men tillbaka till Ambrosia. Cirque är ett indiemärke som för det mesta håller en fin kvalité. Det gör dem här också. Hållbarheten är hög, det chippar inte, men tippwear blir det som med de flesta lack efter 3-4 dagar. Det är lättmålat och täckte på 2-3 lager. Första lagret såg ut som en katastrof, men det rättar till sig direkt när lager nummer 2 kom på. Torkar fort gör det också. Bilden här ovan är utan direkt solljus eller blixt. Vissa holosar blir ju lätt lite dammig i färgen när det inte är någon sol på dem, men Ambrosia klarar av att vara fin även utan regnbågarna.
Med sol så lever lacket upp och visar sitt rätta ansikte. Men av någon anledning hade jag lite svårt att fånga dem den här gången. Det här är inte mitt bästa bruna holografiska lack, men helt klart godkänt och jag tänker absolut bära det igen!
 
 
Säger man glad 17 maj?
/Ica
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: