ica

2017-05-21
12:26:00

Ica målar eldigt

Det här är också en nailart jag har sugit lite på. När skulle den passa in? tänkte visa vid valborg, men då blev det en annan av bara farten. Men nu vill jag ha något fint att titta på, för det är inge fint ute. Nu börjar det äntligen bli lite grönt. Men det är fortfarande kallt ute och mulet och grått och tråkigt. Ge mig lite somrigt väder nu!
 
 
Vad är då detta? jag testade mig fram lite när denna målades. Och då är det högerhanden som blev själva testhanden. Där kom både ljusare och mörkare färger på. Men slutresultatet blev alltså detta.
Grunden är OPIs Womans Prague-ative, ett lack som jag har tänkt på i flera år, försvunnit från flera webbshoppar och plötsligt dök upp igen til nedsattpris dessutom. Jag shoppade direkt. Det täcker inte så bra. Så redan från början blev det kring 3-4 lager.
På tumme, pekfinger och ringfinger har jag sedan Indigo Bananas - Son of Fire. Ett lack som är snyggt på egenhand, täcker relativt väl på ett lager. Så för att få det här fiskfjällsmönster, så klistrade jag på en mall och målade ett ganska generöst lager för att sedan dra bort mallen igen.
 
På långfinger och lillfingrer är det Crows Toes med Asterope. Ett annat mycket snyggt lack som är lika tjusigt både utan sol och med sol. Dessa tre lack tillsammans blev som en härlig eld på fingrarna när ljuset var det rätta och jag stortrivdes i det! I vissa vinklar kom även Son of Fires regnbågar fram som en extra dimension. så kul!
 
 
Här är de då! När jag tittade lite närmare på förpackningen med mallar/dekaler, så upptäckte jag att tanken var faktiskt att de skulle sitta kvar på naglarna och så klipper man bort det som kommer utanför, men det vill inte jag...?
 
Ha en bra söndag!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: