ica

2017-05-14
12:03:00

Ica målar jellymackapondgradient - Lila!

Den här nailarten skulle passa under många ettiketter och jag förstår inte hur jag kan ha glömt att visa den för den är supersnygg! Jag borde göra en liknande snart. Nog för att det tog lite tid att göra, men hej, det gör många nailarts...
 
 
Till att börja med så är det en gradient eller ombre i från början. Jag började med att svampa på med A-England - Camelot på tipparna. Sedan har jag med IsaDoras Jelly pop - Wine gum målat nageln gradvis. Först hela nageln, sedan nästan hela nageln.
 
 
När de första lagren torkat så stämplade jag på silvermönstren med OPI - Silver canvas. Sedan fortsatte jag med ett lager Wine gum över hela nageln, och ett över nästan hela naglen. igen.
 
 
Sedan var det det där glittret som skymtar. OPI - Starry-Eyed for Dear Daniel som lades lite duttande på tipparna. Igen fler lager av Wine gum. och då blev det detta ljuvliga resultat! Så nöjd, så glossigt och snyggt och oväntat hållbart. Jag MÅSTE göra något liknande snart!
 
 
Här är dem då. Jag brukar inte vara välrdens fan av Isadora, men Wine gum passade perfekt till den här typen av nailart!
 
/Ica
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: