ica

2017-05-09
23:11:57

Semifinal 1

Oj oj oj! Eurovision håller vad den lovar! Som Tjeckien till exempel. Tjej i galet höga stilettklackar, konstigt nog hellånga smala byxor - men med fransar i midjan såklart och en jacka med både puffärmar och knytband ner till handlederna. 

Sedan har vi den manliga trion med obligatorisk fiol och saxofon. Moldavien bjuder på enbent dans och öh, engagerat saxofon spel...

Årets tokroliga och galet dåliga bidrag fick jag ingen bra bild på. Om vi har (o)tur så hamnar Montenegro i final. Jag vet inte vad jag borde hålla tummarna för där. Det var helt klart en upplevelse... men bild blev det på ett av de obegripliga numren. Så

Håll till godo med Azerbadjan istället. Vad gör mannen med hästhuvudet där? Och varför stå på en ganska ful stege?

Sedan är det ju bidragen med dansarna som man minns. Som till exempel Grekland (om jag minns rätt) som har två män som plaskar i vatten. Jag vet inte om de verkligen liknar svanar, eller varför de behövde dansa som svanar, men tja, de måste ju göra något på scenen?

Flera bidrag sim var helt okej hittills. Finland har en sångerska ned mycket fin röst och även Belgien hade en fin låt med en ganska förskräckt tjej. 


Ser fram emot semifinal 2! Jag vill ha konstiga kläder, roliga skor och häftiga frisyrer. Heja Heja!

/Ica

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: