ica

2017-10-08
12:40:00

Ica målar Halloweeninspirerat

Vi mjukstartar lite med det här temat. Det här lacket som är huvudperson idag är ett som jag tittat efter i över ett halvår, kanske till och med ett år, nu när jag tänker efter. Men det har varit slut varje gång!.
 
Så när det kom ett mejl från en av mina favoritsidor att de hade lång-leveranstid-rabatt, så tittade jag in och upptäckte att det fanns inne! Så jag klickade direkt. Passade även på att köpa lite mer vinyler av olika slag. Ett eget inlägg kommer senare. kanske till och med i början av november när jag tänker efter igen.
 
Nåja nog snackat. Dags för bildtungt inlägg!
 
 
Vad är då detta? Jag ville mjukstarta mitt Halloweentema, och då fick det blir häxor och fladdermöss stämplat med A-England Camelot utan någon anna grundfärg. Jag har grundat med ett klart underlack.
Den här gången så hade jag svårt att placera mönstren som jag ville. tummen blev perfekt, även lillfingret, men sedasn hamnade mönstren lite hur som helst. Flyger omkring på naglarna där de inte riktigt syns. Så kan det gå. Det är väl lite tjusningen med stämpling. Det kan gå bra eller så...
 
 
 
Men Bow Polish då? Det är ett lack utan namn. Det står endast Thermo Top coat på flaskan och på hemsidan. Men det är alltså ett thermolack som skiftar från genomskinligt till svart. det är också ett snyggt regnbågsglitter, lite holoartat, i som sparklar snyggt i alla variationerna. Bow Polish växer i mina ögon. Lättarbetat, härlig konsistens och bra torktid.
 
Jag är nöjd med resultatet. Men, jag hade velat haft skarpare kontraster, så nästa gång om jag stämplar på svart, så ska jag testa ha mönstret utanpå istället. Det här är ett häftigt lack med tydliga skiftningar. Det syns så väl vilka fingrar som är lite kallare kanske något sämre eller bättre cirkulation i.
 
För att få fram dessa bilder så har jag både spolat kallvatten på naglarna för att tvinga fram det mörka, sedan tar de olika lång tid för naglarna att ljusna igen. Ringfingret och långfingret har jag fått värma igen för att de skulle få ungefär likadan skiftning som de andra.
Camelot har ju visats tusen gånger här på bloggen, så nu får Bow Polish ta all cred!
 
/Ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: