ica

2008-12-29
20:30:17

Rädd ett tag där...

Då objektivet plötsligt lossnade från kameran på Kölsillrebron förut ikväll. JAg skulle byta objektiv, från pappas gamla till mitt eget med autofokus.. och vad händer? jo, den ramlar ner i snön (hade tur attd en inte ramlade på vägen bredvid, där det är snö eller att Den Föll Ned I Vattnet!!!) men däremot såg dte ut som att den bakersta linsen i objektivet hade lossnat..
Jag letade förtvivlat efter linsen utan vantar på händerna i den 20gradiga kylan men hittade inget. med stelfrusna fingrar gick jag hem mycket dyster...

Då jag kom hem var jag mer arg och lessen... ingen pratade med mig efetrsom de såg att jag plötsligt inte var glad ALLS. Men, då pappa undersökte den närmare så upptäckte vi att linsen satt där den skulle. då jag tappade objektivet så var den utzoomad, vilket gjorde att linsen var en bit in i objektivet. Det gjorde att det endast kom in lite snö i det, men linsen hade klarat sig fint utan skråmor.. enda menet den fick var att det blev imma, den blev alltså fuktig så nu vilar mitt kära objektiv på elementet för att torka.

Idag har jag upptäckt vad otroligt fäst jag är vid min kamera.. om det händer minsta grej med den så blir jag helt förtvivlad.. Ingen får låna min kamera om jag inte litar fullt o fast på den... det var hemskt igår då min egen syster ville prova knäppa lite kort... detta är sjukt.. men jag Fullkomligt älskar min Cameron och skulle säkert hoppa efter den om den ramlade efter ett stup.

/Ica