ica

2009-01-30
20:57:11

Stockholmia efter massa bussåkande

Nu har det hänt grejer.. eventuell kass stavning i fortsättiningen kan bero på ett eller tre glas vin... Men men. vad har hänt? Jo, jag är på väg till det dimmiga landet i sydväst. England. Men men, jag är inte där än.
Först åktes det tåg till Brunflo, en av de mer Ogramulösa orterna i Jämtland. Där kom bussen till Mora en kvart försent. så jag stod o frös en stund. Sedan sov jag typ hela vägen ner till mora.
Sedan jetset som jag är, bytte jag buss i mora till Älvdalen och blev hämtad där av fia med mamma o bil. I särna var det kallt!! mycket kallt men fia hade en varm stuga.

Efetr att ha åkt på satsing i Idre så blev det en lugn torsdag med packningspanik hos fia.Nu har jag åkt buss igen, hela dagen och sedan lite pendeltåg och landat hos en kusin till fia.
Nu har vi testat kameror och vin, båda fungerade bra.

Nu blir det flyg nästa och sedan taxi till Sara o Lukie. Ska bli jätteroligt att äntligen få träffa henne igen, o Lukie förstås... Det blir tidigt morgpn, tidigare än tidigt, vilket gör att jag borde sova snart. mern men,  vi får se hur det blir med det,

Tills jag hörs av igen, antagligen kommit fram till mina kära vänner i Cantabury, så hej, o ha det bra!<3

/ica