ica

2009-07-29
11:56:49

"Is it you?"

Nu har jag råkat ut för något rätt störande.. När man går och funderar mellan hyllorna på affärn så är det lätt hänt att man börjar nynna på någon melodi.. Förhoppningsvis någon sång som man gillar.
Och nu har jag kommit på mig själv med att tralla på låtar jag knappt hört på evigheter.. Det började igår, jag kom på mig med att småsjunga på refrängen till Magnus Ugglas "Pom pom", jag som inte tycker om han, och verkligeninte lyssnar på, och Pom pom, när gick den på radio sist...??!
idag har jag kommit på mig med att nynna på en nyare låt, en låt som jag inte heller tyckte om så mycket efterso mden kändes så tjatig när man lyssnade på hela.. Jag pratar om Islands bidrag till Eurovision låt från i våras som sjöngs av Johanna Guorun Jonsdottir. Rätt var det är så kommer:
"Is it true, Is it true? 
Is it oover, did I throw it away??
Was it you?  Was it you?
Did you tell me?
You would never leave me this way?"


men, som alltid då man inte hört en sång så där väldigt ofta, och inte var särskilt intresserad av den då den väl hördes.. nynnar jag omkring: "Is it you??" sedan en räcka na-na-na...

Nu går jag omkring och väntar på att dels Siljans chark ska ringa och fråga vad jag vill ha den här veckan, och dels på att en ny låt ska ersätta isländskan med. Nog för att den är en fin låt, men den blir lite tjatig ändå.

/Ica