ica

2009-06-30
11:25:25

Hemmafru??

Fast jag är inte gift. Eller typ semester? eller helt enkelt utan uppdrag?
Jag vet inte. Just nu har vår hyresgäst tagit min plats på affärn och där kommer han att vara i alla fall två veckor. Jag får min helg i alla fall, men annars blir det rätt lite att göra.
Nu har jag gjort de flesta av mina uppdrag jag dragit på mig. Som att vattna växthus, vattna blommor på verandan, vattna blommor i huset. Jag har satt tillbaka de plantor jag råkade gräva upp och jag har redan tagit min springrunda, den joggades runt halv åtta imorse. Det var svalt och skönt då. Men vad ska jag göra nu? Jag har diskat och kan nu inte komma på mer.. Eller jo, pappas födelsedags present. han fyller jämt i juli och jag har efter rådfrågning kommit fram till att han kan få lite skorpor igen.. Så nu håller jag på att samla kraft inför tålamodsprovet glutenfribakning.
Att baka på glutenfritt mjöl är för det mesta en rätt kletig historia.. så jag misstänker att pappas skorpor igen kommer bli något deformerade, men han brukar knapra i sig dem rätt fort, så det verkar som att det går att äta i alla fall..

Det är varmt igen ute och solen skiner, detta får mig att inte vilja baka skorpor, eftersom det då blir asvarmt inne igen. Har lyckats får ner tempraturen till human nivå.. Men ja.. nått måste jag hitta på snart. HAr kollat allt jag kan kolla på internett och orkar inte börja med nya grejer.
Att börja skriva skulle i och för sig gå, men mitt samvete hindrar mig.

Nåja, till titeln, kom jag på.. Jo, jag känner mig lite som en hemmafru. Jag Pysslar I Hemmet, jag lagar mat till hyresgäst, och jag diskar och tvättar, är inte det vad en hemmafru gör? Rensar ogräs och plockar upp grejer som ramlat ner på golvet... Jag tvättar inte Simons kläder än.. men det skulle inte förvåna mig om jag erbuder mig snart.. fast efter snart tre dagar i detta väder borde han inte ha så mycket smutsiga kläder än.. Han är min hyresgäst i alla fall. Smidig lugn person. Hjälper till att duka och duka av bordet, mycket praktiskt.. innan hans praktik är slut kanske jag har fått han att börja laga mat på heltid?  vore inte det bra? Då kan den författaren skriva på heltid...

Ämnesbyte igen:
Om jag går ut kanske jag hittar något som borde göras som inte är alltför besvärligt?

/Ica
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: