ica

2009-05-31
21:32:17

Sommarvärme och städning

Denna helg har gått i städningens tecken. Mamma och jag har tagit oss ett rum i taget som vi sedan storstädade noggrant. Ganska seg syssla, men det blir ju trots allt fin efteråt. Idag hade vi även mormor här, som gick omkring som en milt sagt förvirrad fågel. Men men, vår rasande städning gick vidare och avslutades med att skura verandan, Nu e den jättefin!

Sommarvarmt har det också vart den här helgen. Härligt verkligen. En försmak på vad sommaren förhoppningsvis har att erbjuda. Denna hektiska helg har också anlagt tempot på de kommande två veckorna. Det kommer bli hektiskt. Inte på jobbsidan, verkligen inte. Nej, på den sällskapliga biten. Nu är det exmenstider, vilket gör att jag på torsdag tar tåget ner till Jönköping och ska gratulera Syrran. Sedan blir det hem och göra sista förberedelser på oväntad släktträff veckan efter plus att det ev ska komma några som inte är släkt, vilket jags er framemot. Men, jag misstänker att pappas syskon kommer att ta gammelstugan så att jag inte kan inhysa mitt folk där.. Nåja, det finns en husvagn också(som ett annat syskon med storsannolikhet kommer att ta..) Så hel plötsligt vet jag inte om vi kommer att ha plats för några extra personer..
Jag fullkomligt hatar att inte få klara besked om något. Att inte veta exakt vilka som kommer och vart de kommer att sova någonstans.. För om det är något, nog fan händer allt på en gång...

Nåja, nu är det snart måndag opch jag lär åka ut i skogenigen. Men det är iaf inte mycket kvar nu. max 20lådor till(á 135plantor/låda) vilket i alla fall känns som massor.
Träningen den här veckan blir nog som den blir. Hinner antagligen inte med träningshuset den här veckan.. får se helt enkelt.

/Ica