ica

2009-11-25
14:54:20

Nystart

Underbart skönt just nu, i denna stund. En helg som kom med avslöjande och så vänds saker upp och ner. Till det bättre. Hur ofta händer det? Helt jag vet inte jätteskönt. Ica har laggt undan ytterligare ett filter och är numera mer Ica än någonsin här tidigare. Nu skulle gamla kamrater känna igen mig ordentligt. Härligt är vad det är.

En annan härlig grej är att mitt diktskrivande igen har tagit fart. Idag under en författardag, då gästande författare kom och pratade, läste och en speleman från trakten(som visade sig vara vår datatekniker) spelade gammal musik i från trakten... En mysig dag helt enkelt.
I detta kom inspiration och virriga tankar i stridström som krävde nedskrivning. Jag skrev ned dem och resultatet blev fyra korta dikter. Rätt abstrakta saker, åt minstonne tre av dem, den fjärde handlar för mig klart om ett flygande väsen... De andra förstår jag inte riktigt, inte ännu i alla fall.

Nu väntas en körkväll då det kommer att tränas på luciasånger, förj o, nu ska jag vara med i mitt trejde luciatåg någonsin sedan jag började skolan då jag var sju. (de på dagis/lekis räknas inte, då var ju alla lucia)

Detta gör att jag tvingas inse att det ju faktiskt inte är långt till jul, och att det är ännu kortare tills December börjar. Insåg idag att November nästan är slut. Var tog november vägen??


Nu renskrivning!

/Ica