ica

2009-10-29
09:38:37

Vaccination och röntgenbilder

Fan, jag bara åkeromkring som värsta virvelvinden just nu. Kom hem från Östersund efter att ha träffat två vänner där. Trevligt var det och nu har jag sett stans nyrenoverade torg. Inte så tokigt.

Imorse var det dags att inställa sig i tandläkarstolen. Fick egentligen tid 23 november, men lyckades byta till idag (är imponerad). Jag plåtades friskt ur olika vinklar, men tillslut gjordes också mindre undersökning. Fick veta att bara för att jag har lite krånglande visdomständer och en skruv så räknas jag som en högrisk patient hos dem och ska få min kostnad höjd med femtio jävla kronor i månaden om ett år. Nåja, då kanske jag har lite mer pengar än nu. Glad att det inte var något problem med skruven i alla fall. Min kära lilla tand!

Sedan, medan man ändå är van med de vitrockade människorna gick jag vidare och fick en sådan där spruta, fast jag inte är så högrisk grupp inom vården. Så jag är fix och färdig och ska inviga mitt jullov med att dra tand. Så roligt!*

Nu ska det fikas lite innan jag drar vidare till Svensta och yvonne. Den sista punkten på listan. det är torsdag och mitt höstlov är nästan slut. Hur fan gick det till?


/Ica

*Hoppas ironin gick fram.