ica

2010-06-30
17:12:49

Sporadiskt muller

Imorse fick Kölsillre besök av åskväder. Skyfallet föll på snedden och sikten blev kraftigt begränsad. Sedan lagom till att det var dags att gå iväg för att jobba var det nästan torrt på vägen. Efter det har det mullrat sporadiskt så fönstren vibrerar.
Och om man nu ska fortsätta att snacka väder så har det växlat lika mycket som strömmen av kunder. Ibland är det soligt och ibland gråregn... Men istället så har det bytts hyllettiketter. Vi hade fått en bunt och allt i hela affären ska bytas ut. Jag har fixat två ark idag, vilket jag tycker är nog för tillfället.

Annars hur är det med ica? Hon sover också växlande som vädret. Vaknar varje gång ur mysiga drömmar, så det är en känsla av saknad och lite besviken som jag åter somnar igen. Det är mycket som är växlande nu, arebtstider till exempel. De kommer att växla hela sommaren. Jag har problem att växla på brorsans bil. Vet inte riktigt vad Hondan har emot mig, men trots min irritation gör jag allt jag kan för att bli kompis med den...
Maten växlar också. Till lunch fick Ica äta sagosoppa och det sista av en grekisk pyttipanna med sås av turkiskyoghurt till. Mycket god.

Sitter just nu och funderar på vad det ska bli för middag. Vi har mycket småburkar med grejer i efter midsommar, men inget som blir till en hel måltid...


Endast 20minuter kvar av öppettiden, endast 50minuter kvar av arbetstiden.

/Ica